Medewerker Bedrijfsadministratie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij een duizendpoot die graag allround ingezet wordt? En leer je graag wat nieuws? Dan ben je bij de bedrijfsadministratie van Viveste op zijn plaats.
Viveste is een slagvaardige en krachtige woningcorporatie in het Kromme Rijngebied, met een sterke lokale en regionale binding. Een corporatie, die goed wonen biedt tegen een redelijke prijs/kwaliteit voor mensen met een laag inkomen en voor kwetsbare groepen. Een betrouwbare en sterke partner voor gemeenten en de vele maatschappelijke organisaties in het Kromme Rijngebied. Samen met onze partners maken we het verschil voor onze huurders en (toekomstige) woningzoekenden. Een beetje ‘eigenwijs’ en sterk lokaal verbonden. Voor ons kantoor in Bunnik zoeken wij een proactieve, zelfstandige en enthousiaste

Medewerker Bedrijfsadministratie
32 tot 36 uur | Bunnik


Op de afdeling Financiën ben je verantwoordelijk voor het voeren van verschillende (sub)administraties. Het verwerken van dagafschriften, het crediteurenproces en de afrekening servicekosten vormen de kern van de werkzaamheden. Daarnaast lever je een bijdrage aan de begroting, jaarrekening en overige financiële overzichten en verantwoordingen. Je onderhoudt contacten met interne en externe belanghebbenden. Het team Financiën bestaat uit 7 collega’s die ieder een eigen specialisme hebben.

Als persoon ben je accuraat, leergierig, flexibel, energiek, representatief, signaleert knelpunten en denkt na over oplossingen. Je schakelt snel en staat stevig in je schoenen. Je straalt enthousiasme en plezier uit in je werk en benadert onze klanten en huurders op een open en prettige manier waarbij je luistert en doorvraagt. Aantoonbare ervaring en affiniteit met klantcontacten is een grote pré. Tot slot, speelt humor een belangrijke rol in ons dagelijks werk.

Viveste biedt jou een levendige werkomgeving in een maatschappelijk werkveld waarin ruimte is voor ontwikkeling, vernieuwing en verbetering. Daarbij kunnen wij jouw inzet goed gebruiken. Dit betreft een functie met een jaarcontract tot 1 januari 2023. Het salaris is conform de cao-woondiensten. Je werkt op onze locatie in Bunnik of vanuit huis. Je ontvangt de devices om goed thuis te kunnen werken.

Wij vragen een opleiding op mbo-niveau, 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring bij een woningcorporatie is een pré. Je pakt geautomatiseerde systemen (Tobias AX, Mareon en Shareworx) snel en makkelijk op en hebt ervaring met Microsoft Office. Je bent communicatief sterk en werkt graag samen aan een gemeenschappelijk doel. Je hebt cijfermatig inzicht en presteert goed zowel in teamverband als alleen. Iedere dag willen we het iets beter doen en omdat de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen, is er ruimte voor eigen initiatief. Wij doen hierbij regelmatig een beroep op je flexibiliteit voor zowel de diversiteit aan taken als de bezetting in het team.

Voor meer informatie over deze functie kan contact opgenomen worden met Leon Ruijters via telefoon 088-9890174.

Herken je jezelf? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je CV met een korte motivatie via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Medewerker bedrijfsadministratie, Administratieve diensten, Woningcorporatie, Microsoft Office, Financiën, Financiële administratie, vacature Bunnik, Fulltime, Parttime

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Dienstverlening algemeen, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Onroerend Goed