Senior consultant Financiële Transformatie

Wil jij bij onze klanten strategisch aan de slag met het (her)inrichten van de financiële functie, het efficiënt en effectief inrichten van finance operations en portfoliomanagement? Dan gaan we graag met je in gesprek voor de functie van (senior) consultant Financiële Transformatie.

Wie zijn wij?
SeederDeBoer is een eigenzinnig organisatieadviesbureau met meer dan 110 consultants. Ons kantoor ligt naast het centraal station van Amsterdam. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe veranderingen in zorg, publiek en de financiële sector. Wij geloven in het werken aan een betere omgeving door onze klanten te helpen in hun groei en te investeren in onze eigen ontwikkeling. Jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons dan ook centraal. Wij werken vanuit onze kernwaarden mensenwerk, essentie, vrijdenken, integriteit, vakmanschap en doen. Deze waarden geven ons houvast, helpen bij het maken van keuzes en bij het stappen in het nog onbekende. Wij zijn nieuwsgierig naar anderen en naar ieders inbreng. Binnen SeederDeBoer onderscheiden wij vier adviesgroepen, te weten Business, Proces, Digitale en Financiële Transformatie. Iedere collega heeft in één van deze adviesgroepen zijn of haar basis.

Wat ga je doen?
Als (senior) consultant binnen de adviesgroep Financiële Transformatie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van adviestrajecten op het gebied van de CFO-functie, bedrijfsvoering en shared services. Binnen opdrachten ga je aan de slag in de rol van organisatieadviseur of als project-, programmamanager. Je adviseert onder andere over efficiënt en effectief inrichten van finance operations en reporting, stelt business cases op voor strategische beslissingsondersteuning of zorgt voor het borgen van risk & compliance vraagstukken. Je werkt samen in een adviesteam bestaande uit collega’s en/of medewerkers van de klant.

Je overziet de context en het stakeholderveld; je betrekt en informeert de belangrijke stakeholders op het juiste moment, houdt overzicht op context en opdracht en treedt besluitvaardig op. Daarnaast beschik je over de soft skills die nodig zijn om een verandering te dragen en weet je directie, leidinggevenden en medewerkers mee te nemen in de verandering.

Ook binnen SeederDeBoer heb je een belangrijke rol. Als (senior) consultant ben je medeverantwoordelijk voor de inhoudelijke doorontwikkeling van de onderwerpen die centraal staan binnen de adviesgroep Financiële Transformatie. Ook versterk je samen met collega’s uit andere adviesgroepen de positie van SeederDeBoer in de zorg, publiek en financiële sector.

Wie zoeken wij? 
Je bent een dynamische persoonlijkheid, doortastend, open en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je overtuigt door een open stijl van communiceren en hebt een transparante en mensgerichte stijl van werken. Tevens ben je een goede teamspeler. Je houding is proactief. Je leiderschapsstijl is verbindend, vanzelfsprekend en kenmerkt zich door openheid. Daarnaast ben je in staat collega’s te enthousiasmeren en op een verbindende wijze kennis over te brengen.

Je bent een professional, deskundig op bedrijfskundig, financieel en organisatiekundig gebied en bent gesprekspartner op niveau. De kracht van je denken en handelen ligt in je procesgerichtheid en het helder communiceren en adviseren over complexe vraagstukken. Je kunt adequaat omgaan met professionals. Je bezit een pioniersmentaliteit, bent zakelijk en onderhandelingsvaardig.

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding, bijvoorbeeld finance & control of bedrijfskunde
  • Een afgeronde Executive Master of Finance and Control (EMFC) of interesse in het volgen van een EMFC (RC) opleiding
  • Je beschikt over kennis van governance, bedrijfsvoering, finance & control, prestatiemanagement en risk & compliance
  • Je hebt minimaal 5 aar werkervaring als (senior) consultant, projectleider, programmamanager, interimmanager en/of lijnmanager. Je bent verantwoordelijk geweest voor de resultaten van de teams die je hebt aangestuurd
  • Kennis van en affiniteit met verandermanagement

Kerncompetenties

  • Resultaatgericht
  • Samenwerken
  • Verbinden
  • Ambitieus en innovatief

Wat bieden wij je?
SeederDeBoer biedt een marktconform salaris. Daarnaast kent SeederDeBoer uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: 30 vakantiedagen bij een volledig dienstverband; uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden; vrijheid om je werk naar eigen wens en behoefte in te richten. Een goede werk/privé balans en de mogelijkheid om 80% te werken. Een auto/Ov-kaart/laptop en simkaart/abonnement met maandelijkse vergoeding voor eigen mobiele telefoon en een aantrekkelijke collectieve pensioenregeling. Tenslotte biedt SeederDeBoer een inspirerende en stimulerende werkomgeving met bevlogen en betrokken collega’s, waarin veel ruimte is voor informele activiteiten.

Past dit profiel en ben je toe aan de beste investering in jezelf? Solliciteer via onze website: www.seederdeboer.nl/vacatures. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Jeroen Buma (jeroen.buma@seederdeboer.nl of 06 20991138).

Bij SeederDeBoer en Hieroo staat de mens centraal. Wij vinden het dan ook belangrijk in onze opdrachten verschillende perspectieven te kunnen brengen en met iedereen samen te werken, ongeacht gender, culturele achtergrond of seksuele geaardheid. Wij zijn nieuwsgierig naar ieders inbreng.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Advies/Consultancy, In overleg, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Consultancy, Bedrijfsadviseur, Randstad, Financieel Adviseur