Medewerker financiële administratie en debiteurenadministratie (32/36 uur)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Word je enthousiast van het bijhouden van de financiële administratie? En ga je altijd gestructureerd en secuur te werk? Dan hebben wij de ideale vacature voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker financiële administratie en debiteurenadministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse financieel administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het verzorgen van het aanmaantraject, verwerken van bankafschriften, het inboeken en betalen van facturen. Daarnaast verzorg je de ondersteuning in het facturatieproces. Je werkt nauw samen met je collega’s van de klantenservice en je bent intern het aanspreekpunt met betrekking tot diverse financieel administratieve vragen.

Wat verwachten we van jou?
Jij bent liever te druk dan dat je te weinig te doen hebt en je krijgt energie van het wegwerken van een grote stapel facturen of het afhandelen van een lijst met boekingen. Je streept graag zaken af van je to-do-lijst. Samen met je leidinggevende zoek je altijd naar de beste oplossing voor een taak en probeer je processen te verbeteren of te automatiseren. En als dat is gelukt, pas je natuurlijk direct de procedureomschrijving aan.

Verder breng je het volgende met je mee:

  • Minimaal afgeronde mbo 4-opleiding bedrijfsadministratie of vergelijkbaar;
  • Minimaal 2 jaar recente werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goede computervaardigheden (vooral Excel, kennis van Exact is een pré) en in staat om in meerdere systemen tegelijk te werken;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en neemt verantwoordelijkheid.

Wij bieden

  • een leuke baan met een afwisselend takenpakket;
  • een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • een contract van 32 tot 36 uur verdeeld over 4 of 5 werkdagen;
  • een plezierige werkomgeving en een gezellig team.

Enthousiast?
Ben jij die financieel administratieve topper met uitstekende communicatieve vaardigheden? Laat het zien en schrijf een e-mail waardoor we jou niet kunnen laten lopen.

Stuur je sollicitatie met cv vóór 10 december per e-mail aan Daphne de Bruijn via de solliciteren button.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de teamleider financiële administratie Berry Mostert (b.mostert@rendement.nl) of via 010 – 243 39 33.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Debiteuren Administratie, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, ICT/Communicatie/Media, Financieel Medewerker, Zakelijke dienstverlening