Junior Financieel Controller (deeltijd/voltijd)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ondernemen is kansen zien en deze benutten. Elke dag wil je het beste uit je bedrijf halen en het beter doen dan gisteren. Bij MBM staan we er precies zo in. We willen het beste voor onze klanten. Omdat we er gelukkig van worden om klanten te helpen hun organisatie tot een nog hoger niveau te tillen. Dat vraagt om betrokkenheid. Bij de klant, maar ook bij het ondernemer vak. We denken als een ondernemer. En dat maakt alle verschil. MBM. Onderneemt mee.

Voor onze Finance afdeling zijn wij op zoek naar een

Junior Financieel Controller

Klaar met je opleiding in de richting van Financieel of al een jaar werkervaring en nu nog meer ervaring opdoen als Financieel Controller? Ben je een enthousiaste starter met ambitie die graag meedenkt en werkt in ons Financiële team? Dan zoeken wij jou!

De functie van junior Financieel Controller is een allround rol waarmee je in samenwerking met de Controllers mede verantwoordelijk bent voor diverse klanten van MBM. Als junior Financieel Controller verwerk je de financiële administraties, aangifte omzetbelasting en voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden bij het samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers van onze klanten. Je werkt nauw samen met de klanten en collega’s van MBM. Wanneer de administraties geen geheimen meer kennen voor jou kan je ook meer klantcontact gaan opzoeken. Samen met onze ondernemersadviseur kan je naar onze klanten om op locatie adviezen te geven. In de toekomst kan je doorgroeien naar een zelfstandige rol als ondernemersadviseur.

Wie zoeken wij?

  • Een HBO afgestudeerd talent met ambitie op gebied van Bedrijfseconomie, Finance & Control of Accountancy. Ben je student op één van deze opleidingen? Ook dan hebben wij mogelijkheden om naast school bij ons te werken.
  • Je bent communicatief, sociaal en analytisch sterk is hebt een klantgerichte houding.
  • Softwareprogramma’s zoals Excel en Microsoft Office kent geen geheimen voor jou.
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden afspraak is afspraak, Resultaatgerichtheid, Samenwerken, Proactief, Communicatie/informatie.

Wat bieden wij?

  • Uitdagende functie met ontwikkelmogelijkheden.
  • Contracturen in overleg.
  • Werken met organisaties in diverse branches.
  • Goede primaire en secundaire voorwaarden.
  • Een gezellige werksfeer waar ook na het werk uitjes en borrels worden georganiseerd.

Ben jij klaar voor een uitdagende, afwisselende baan? Dan zoeken wij jou! Wij ontvangen graag jouw sollicitatie, door middel van een motivatiebrief en cv, via de solliciteren button.

Voor inhoudelijke vragen kan je Leo Honing bellen op 0341-431360.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Advies/Consultancy, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Controller, Gelderland, Financieel Medewerker