Concerncontroller

Concerncontroller
SSC-ICT

Functieomschrijving
Met de diensten van SSC-ICT kunnen onze ruim 40.000 rijkscollega's zowel op kantoor als thuis fijn én veilig werken. Je kunt je voorstellen: als een van de grootste ICT-dienstverleners van het Rijk is onze product-en-controlcyclus hierbij van cruciaal belang. Samen met je collega's van Financiën en Control zorg je er als concerncontroller voor dat het directie-MT altijd op de hoogte is van (toekomstige) mogelijkheden en risico's.

Als concerncontroller heb je overzicht op álles wat er binnen SSC-ICT gebeurt en heb je hier ook invloed op. Je werkdagen zijn ontzettend divers. Schuif je de ene keer aan bij het directieteam om een maandrapportage toe te lichten, het volgende moment ben je in overleg met een accountant of werk je samen met financial controllers een richtlijn uit. Om de volgende dag een heldere notitie te schrijven aan het MT van Financiën en Control. Want daarin blink jij uit in het team: jij kunt als geen ander een helder en bondig verhaal schrijven dat iedereen op elk niveau binnen de organisatie snapt.

Je coördineert het opstellen van de financiële maandrapportages voor het directie-MT en de management rapportage aan de eigenaar. Daarnaast coördineer je de totstandkoming van de formele begrotingsproducten en jaarverantwoording. En zorg je dat de interne financiële kaderstelling tot stand komt. Een andere verantwoordelijkheid van jouw team is het beheren en door ontwikkelen van het kostprijsmodel van SSC-ICT waarin jij een centrale rol speelt. Dit hele pakket zorgt ervoor dat je met diverse collega's in de business schakelt. Dat maakt jouw werk dynamisch, interessant én veelzijdig. Ook krijg je alle mogelijkheden om jezelf zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak verder te ontwikkelen.

Functie-eisen

  • Je hebt hbo- of wo-niveau, bij voorkeur in een bedrijfseconomische of bestuurskundige richting.
  • Je kunt goed en doelgericht schrijven en je verhaal helder overbrengen naar zowel het management als de werkvloer.
  • Je hebt kennis van administraties en administratieve processen.
  • Je hebt ervaring met kostprijsmodellen.
  • Je hebt relevante werkervaring, bijvoorbeeld als controller, of hebt zojuist een relevante opleiding afgerond.

Competenties

  • Je kunt snel schakelen tussen een hoog bestuurlijk abstractieniveau en praktisch niveau.
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent gericht op samenwerking.
  • Je bent resultaatgericht, flexibel en hebt analytisch denkvermogen

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau:
schaal 13
Salarisomschrijving: Binnen schaal 13 bedraagt jouw bruto maandsalaris tussen de € 4.282 en € 6.419 afhankelijk van je opleiding en ervaring, op basis van 36 uur per week. Het bruto jaarsalaris voor deze schaal, inclusief het individueel keuzebudget (IKB), bedraagt maximaal € 89.639.
Maandsalaris: Min €4.281 – Max. €6.419 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 36

Bijzonderheden
De wederzijdse kennismaking en selectieprocedure bestaat uit twee gesprekken en mogelijk een Talenten Motivatie Analyse (TMA). Bij een positief verloop volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek.

Solliciteren?
SSC-ICT nodigt je uit op hun site te solliciteren. Via onderstaande knop verlaat je deze site ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Zuid-Holland, Controller, Overheid