GL Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Word jij blij van cijferanalyses en het leggen van verbanden? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 

GrandVision Benelux is onderdeel van GrandVision N.V. Met meer dan 850 winkels van de formules Pearle Opticiens, Eye Wish Opticiens en GrandOptical is GrandVision Benelux marktleider op het gebied van optiek.

 

De cultuurwaarden van GrandVision Benelux DO DARE CARE vertegenwoordigen wie we zijn en waar we met elkaar voor staan. Heb jij de ambitie en drive om hieraan mee te werken? Wij leren je dan graag beter kennen!

DO - Be passionate, work hard and make it happen!

Als GL Accountant ben je verantwoordelijk voor de financiële stromen van alle activiteiten in het bedrijf en een juiste verwerking van deze stromen in het grootboek. Je beheerst en optimaliseert procedures en je draagt bij aan efficiënte werkprocessen. Jouw rol is cruciaal, alles komt bij jou samen! Net als in de rest van de organisatie ligt de focus binnen onze Finance afdeling op kwaliteit en valt het team te omschrijven als gedreven en ondernemend.

Wat doe je dan zoal?

 • Je levert een bijdrage aan, en zorgt voor een accurate maand- en jaarafsluiting, waarbij je geconstateerde verschillen en onregelmatigheden oplost;
 • Je verstrekt kostenanalyses en assisteert bij het opstellen en analyseren van managementinformatie;
 • Je ondersteunt bij compliance activiteiten, denk hierbij aan jaarwerk, belastingaangiften en interne audits.

Heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring en ben je toe aan een nieuwe stap waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk? Dan is dit de baan voor jou! Dit is de ideale nieuwe stap voor als je wilt doorgroeien naar een rol als financial controller of voor iemand met een accountancy achtergrond die graag de overstap naar het bedrijfsleven wil zetten.

DARE - Guts and glory!

Als ideale kandidaat voor deze rol ben je dol op cijfers en het nauwkeurig begeleiden en beheren van alle financiële stromen. Je bent een echte doener en in staat werkzaamheden snel op te pakken en je eigen te maken, terwijl je tegelijkertijd knelpunten signaleert en verbetervoorstellen benoemt en oppakt. Je vraagt door totdat je de activiteiten en processen van GrandVision Benelux helemaal begrijpt, maar verliest tegelijkertijd het grote geheel niet uit het oog. Je kunt je eigen ideeën hierbij goed en duidelijk verwoorden. Je houdt overzicht en bent goed in prioriteiten stellen om afgesproken doelen te realiseren, je schroomt hierbij niet om feedback te vragen om jezelf continu te blijven verbeteren. Je hebt een open, toegankelijke en communicatief sterke persoonlijkheid en je staat open voor veranderingen. Je kunt snel schakelen, bent oplossingsgericht en je voelt je thuis in de hectische wereld van de retail!

Je maakt het gewenste plaatje helemaal compleet als je ook nog voldoet aan de volgende criteria:

 • Je beschikt minimaal over mbo werk- en denkniveau met 2 à 3 jaar ervaring op een financiële afdeling (debiteuren, crediteuren, grootboek, samenstellen balans & PL);
 • Je kunt goed overweg met Excel en het is daarbij een sterke pré als je relevante ervaring met SAP hebt;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Ervaring in een retailorganisatie is een welkome pré, maar zeker geen vereiste.

CARE - Together we create the best employee and customer experience!

In ruil voor jouw enthousiasme, kennis en ervaring bieden wij jou graag de mogelijkheid om je ambities verder vorm te geven in een uitdagende en verantwoordelijke functie met impact op de organisatie:

 • Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen in een dynamische en succesvolle retailorganisatie die sterk in beweging is;
 • Je werkt samen met getalenteerde en enthousiaste collega’s die gedreven zijn om de organisatie, haar formules en merken vanuit hun vakgebied naar een hoger niveau te tillen en jij levert je bijdrage aan de verdere professionalisering van Grootboek;
 • Je komt te werken in een prettige werkomgeving met een informele bedrijfscultuur waar de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers voorop staat; Je kunt gebruikmaken van bijvoorbeeld ons fietsplan, sportabonnementen, online yogalessen en onbeperkt fruit op kantoor;
 • Je werkt deels vanuit huis en deels vanaf het kantoor in Soesterberg.

En qua arbeidsvoorwaarden?

 • Een salaris tussen € 2.285 - € 3.450 per maand op fulltime basis (38 uur), afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Een jaarlijkse bonus van maximaal 7,5%;
 • Laptop;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een uitstekende pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering en korting op privé verzekeringen;
 • En ….. je mag ieder jaar gratis een bril of contactlenzen uitzoeken en ook jouw familie en vrienden kunnen profiteren van de Vriendenkorting!

Ben je enthousiast geworden van de vacature en zie jij jezelf werken bij GrandVision Benelux? Wij leren je graag beter kennen! Solliciteer direct via de button solliciteren button en je ontvangt snel een reactie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een digitale kennismaking via Microsoft Teams, het maken van een online assessment en een vervolggesprek op kantoor.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, In overleg, MBO, 5-10 jaar, Crediteuren Administratie, Utrecht, Debiteuren Administratie, Groothandel/Detailhandel, Randstad, Financieel Medewerker