Business Controller Support Office

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben je op zoek naar een afwisselende functie op het gebied van Controlling, waarin je nog volop kunt groeien en een actieve bijdrage levert aan onze commerciële resultaten? Ben jij klaar voor de volgende stap in jou carrière of wil jij een stap vanuit de Accountancy naar de andere kant van tafel maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De cultuurwaarden van GrandVision Benelux, DO DARE CARE, vertegenwoordigen wie we zijn en waar we met elkaar voor staan. Heb jij ambitie en drive? Wij leren je graag beter kennen!

DO - Be passionate, work hard and make it happen!

Als Business Controller voor Support Office heb je een brede rol, die zowel taken op het gebied van financial control als business control omvat, waarin je de verschillende rapportages voor zowel GrandVision Benelux als GrandVision NV en de maandafsluiting aan GrandVision NV rapporteert. Je geeft hierbij ook gevraagd én ongevraagd advies aan de Manager Controlling en de CFO op het gebied van de hele financial control cyclus. Je hebt ook nauw contact met externe auditors tijdens de half jaar- en jaar afsluiting.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budgetteren, bewaken en analyseren van kwantitatieve en financiële bedrijfsprocessen en administratie voor de volgende aandachtsgebieden:

 • Overheadkosten
 • projectdeelname en -control
 • de IT-uitgaven

Binnen de beschreven aandachtsgebieden draag je zorg voor de juiste rapportering aan GrandVision NV van de resultaten, de beheersing van de geldstromen aangaande overhead en IT en een juiste, volledige en tijdige verzorging van de managementinformatie hierover. Binnen deze rol ga jij de hele organisatie zien, je werkt nauw samen met de financiële administratie en je bent vaak in contact met het Management Team van GrandVision Benelux (o.a. voor de maandelijkse bespreking van overheadkosten).

Je maakt deel uit van een jong en bevlogen controlling team met vakkundige collega’s, bestaande uit Business Controllers en Junior Controllers. In deze functie rapporteer je aan de Manager Controlling.

Kortom een mooie rol, waarin ruimte is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei!

DARE - Guts and glory!

Om succesvol te zijn in deze rol, breng je een flinke dosis cijfermatige en accounting kennis en ervaring mee. Je combineert je servicegerichte instelling met sterk analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden. Plannen en organiseren kun je goed en je bent proactief en pragmatisch ingesteld. Je werkt graag naar resultaten toe en je hebt een commerciële instelling.

Je maakt het gewenste plaatje helemaal compleet als je ook nog beschikt over de volgende criteria:

 • Je hebt een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur richting Bedrijfseconomie, met daarbij al een aantal jaren relevante werkervaring. Helemaal fijn als je al ervaring hebt opgedaan bij een retail organisatie!;
 • Je hebt uitgebreide en aantoonbare kennis van Excel. Kennis van SAP BI en BO is een pré;
 • Bij voorkeur heb je al ervaring met (externe) verslaggeving of de audit;
 • Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Herken jij jezelf in dit profiel en spreekt de inhoud van de rol en onze organisatie jou aan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

CARE - Together we create the best employee and customer experience!

In ruil voor jouw enthousiasme, kennis en ervaring bieden wij jou graag de mogelijkheid om je ambities verder vorm te geven in een uitdagende en verantwoordelijke functie met impact op de organisatie:

 • Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen in een dynamische en succesvolle retailorganisatie die sterk in beweging is;
 • Je werkt samen met getalenteerde en enthousiaste collega’s die gedreven zijn om de organisatie, haar formules en merken vanuit hun vakgebied naar een hoger niveau te tillen en jij levert je bijdrage aan de verdere professionalisering van Controlling;
 • Je komt te werken in een prettige werkomgeving met een informele bedrijfscultuur waar de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers voorop staat; Je kunt gebruikmaken van bijvoorbeeld ons fietsplan, sportabonnementen, online yogalessen en onbeperkt fruit op kantoor;
 • Je werkt deels vanuit huis en deels vanaf het kantoor in Soesterberg.

En qua arbeidsvoorwaarden?

 • Een salaris tussen € 3.900 - € 5.500 per maand op fulltime basis (38 uur), afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Een jaarlijkse bonus van maximaal 10%;
 • Laptop en telefoon;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een uitstekende pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering en korting op privé verzekeringen;
 • En ….. je mag ieder jaar gratis een bril of contactlenzen uitzoeken en ook jouw familie en vrienden kunnen profiteren van de Vriendenkorting!

Ben je enthousiast geworden van de vacature en zie jij jezelf werken bij GrandVision Benelux? Wij leren je graag beter kennen! Solliciteer direct via de button ‘Solliciteer' en je ontvangt snel een reactie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een digitale kennismaking via Microsoft Teams, het maken van een online assessment, een vervolggesprek op kantoor, in combinatie met een excelopdracht en een kennismaking met de CFO.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Audit, 3-5 jaar, In overleg, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Utrecht, Business Controller, Groothandel/Detailhandel, Randstad, Financial Controller