Crediteuren Specialist

Weet jij de weg binnen Excel en SAP en denk je graag mee over de kwaliteitsverbetering van onze processen? Binnen ons Finance team hebben we een mooie plek vrij voor een Crediteuren Specialist. Kom jij ons team versterken?

GrandVision Benelux is onderdeel van GrandVision N.V. Met meer dan 850 winkels van de formules Pearle Opticiens, Eye Wish Opticiens en GrandOptical is GrandVision Benelux marktleider op het gebied van optiek. Op het Support Office in Soesterberg bevindt zich ook de Finance Afdeling bestaande uit circa 50 personen, waar het Crediteurenteam onderdeel van uitmaakt. Het huidige Crediteurenteam bestaat uit 13 personen en kenmerkt zich door de bereidheid om elkaar te helpen in zowel de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden als in ieders persoonlijke ontwikkeling. Dit huidige team kan niet wachten om jou te verwelkomen als nieuwe Crediteuren Specialist!

De cultuurwaarden van GrandVision Benelux, DO DARE CARE, vertegenwoordigen wie we zijn en waar we met elkaar voor staan. Heb jij ambitie en drive? Wij leren je graag beter kennen!

DO - Be passionate, work hard and make it happen!

In de rol van Crediteuren Specialist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en verzorgen van administratieve en ondersteunende taken op diverse terreinen binnen de financiële administratie van de organisatie. Je bent hierbij aanspreekpunt binnen het Crediteurenteam voor technische problemen met systemen en de bijbehorende opvolging.

Waar bestaan je werkzaamheden dan zoal uit?

 • het verwerken en controleren van mutaties en boekingen (o.a. facturen);
 • het onderhouden van een goed relatienetwerk, zowel intern als extern, om de uitvoering van projecten, changes en dagelijkse taken zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • het meehelpen bij een correcte maandafsluiting;
 • het opstellen, analyseren, verschillen uitzoeken en aansluiten van balansspecificaties;
 • het voorbereiden van input ten behoeve van onder andere interne en externe audits;
 • het signaleren, analyseren en doorvoeren van verbeterpunten inzake de organisatie op de afdeling crediteuren en Finance breed;
 • Het uitvoeren van diverse soorten testen samen met de projectmanager

De gehele Finance afdeling bestaat uit de onderdelen debiteuren, cash & banking, crediteuren, grootboek, salarisadministratie en het projectenteam. Je rapporteert in deze functie aan de Teamleider Crediteuren en je werkt samen met het projectenteam en key-users uit de andere subafdelingen.

DARE - Guts and glory!

Als ideale kandidaat voor deze rol ben je heel nauwkeurig en data gedreven. Je bent een echte teamspeler, maar je kan ook heel goed zelfstandig werken. Met Excel en ERP systemen kun je goed uit de voeten en je beschikt over de nodige boekhoudkundige kennis en ervaring. Je bent gespecialiseerd in complexe administratieve processen en je weet alle stappen van de aanwezige administraties te beheersen. Prioriteiten stellen en plannen kan je goed. Je schakelt snel en je voelt je thuis in de hectische wereld van retail.

Je maakt het gewenste plaatje helemaal compleet als je ook nog voldoet aan de volgende criteria:

 • Je beschikt minimaal over mbo werk- en denkniveau, aangevuld met relevante werkervaring;
 • Jouw kennis van Excel is zeer goed, kennis van Business Intelligence is hierbij een welkome pré;
 • Je beheerst de Engelse uitstekend in woord en geschrift. Dit is belangrijk om te kunnen schakelen met onze buitenlandse collega’s;
 • Ervaring met projectmanagement/LEAN en testervaring zijn zeer welkom.

Herken jij jezelf in dit profiel en spreekt de inhoud van de rol en onze organisatie en de werkomgeving jou aan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

CARE - Together we create the best employee and customer experience!

In ruil voor jouw enthousiasme, kennis en ervaring bieden wij jou graag de mogelijkheid om je ambities verder vorm te geven in een uitdagende en verantwoordelijke functie met impact op de organisatie:

 • Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen in een dynamische en succesvolle retailorganisatie die sterk in beweging is;
 • Je werkt samen met getalenteerde en enthousiaste collega’s die gedreven zijn om de organisatie, haar formules en merken vanuit hun vakgebied naar een hoger niveau te tillen en jij levert je bijdrage aan de verdere professionalisering van Crediteuren;
 • Je komt te werken in een prettige werkomgeving met een informele bedrijfscultuur waar de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers voorop staat; Je kunt gebruikmaken van bijvoorbeeld ons fietsplan, sportabonnementen, online yogalessen en onbeperkt fruit op kantoor;
 • Je werkt deels vanuit huis en deels vanaf het kantoor in Soesterberg.

En qua arbeidsvoorwaarden?

 • Een salaris tussen € 2.600 - € 3.700 per maand op fulltime basis (38 uur), afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Een jaarlijkse bonus van maximaal 10%;
 • Laptop;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een uitstekende pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering en korting op privé verzekeringen;
 • En ….. je mag ieder jaar gratis een bril of contactlenzen uitzoeken en ook jouw familie en vrienden kunnen profiteren van de Vriendenkorting!

Ben je enthousiast geworden van de vacature en zie jij jezelf werken bij GrandVision Benelux? Wij leren je graag beter kennen! Solliciteer direct via de solliciteren button en je ontvangt snel een reactie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een digitale kennismaking via Microsoft Teams, het maken van een online assessment en een vervolggesprek op kantoor.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, In overleg, € 3.000 - € 5.000, MBO, Crediteuren Administratie, Utrecht, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Randstad, Controller, Financial Controller