Financieel Administrateur

Voor onze Finance afdeling in Dieren zoeken wij een

 

Financieel Administrateur

(Minimaal 32 uur)Wat ga je doen als Financieel Administrateur?
Je bewaakt het grootboek en zorgt voor de dagelijkse verwerking van de financiële administratie van zowel Gazelle Nederland als Gazelle Duitsland en Denemarken. Je verzorgt de maand- en jaarafsluiting incl. reserveringen, memoriaalboekingen etc., de aangiftes omzetbelasting en de opgaves aan externe partijen zoals het CBS. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een correcte verwerking van de salarissen en sociale lasten. Vanzelfsprekend signaleer je mogelijke verbeteringen in de administratieve processen en doe je ondersteunende werkzaamheden ten aanzien van verzekeringen, subsidies, bankzaken en douane. Je onderhoudt contacten met de afdeling controlling, de manager debiteuren- en crediteuren, de key-user SAP, de externe accountant, de salarisadministratie en de HR afdeling. Je rapporteert aan de manager Finance & Control. 

Wat vragen wij van jou? 
Je bent analytisch ingesteld, werkt ordelijk en accuraat, kunt goed plannen en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Je bent gewend zelfstandig te werken en het is voor jou geen probleem om op verschillende niveaus te communiceren. Ook ben je hands-on, stressbestendig en denk je in mogelijkheden in plaats van problemen. 
 

 • Afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO / SPD niveau
 • Relevante financiële werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een productie omgeving
 • Ervaring met belasting- en bankzaken
 • Affiniteit met interne processen en het verder optimaliseren hiervan
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse, Engelse als Duitse taal (pré)
 • Ervaring met en kennis van SAP
 • Woonachtig in de regio.


Koninklijke Gazelle biedt
Een veelzijdige functie binnen een hecht team en een internationaal groeiende onderneming waarin je veel kunt leren. Het unieke van Gazelle is dat alle functies onder één dak zitten, van innovatie tot productie. Je krijgt met alle aspecten van de bedrijfsvoering te maken. 

Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris
 • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
 • Korting op eigen producten van Gazelle
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een fulltime dienstverband.


Wie zijn wij?
Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid, waarbij een goede introductie van nieuwe producten essentieel is. Export is één van de strategische speerpunten. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop. Gazelle maakt sinds 2012 onderdeel uit van de Pon.Bike groep. Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië. Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan. 

Meer informatie
Wil je eerst wat meer informatie over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Judith van Haeringen 06-10892612. 

Solliciteren op de functie van Financieel Administrateur
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Finance, Financieel, Administrateur, Administratie, HBO, SPD, SAP, Engels, Duits, Bedrijfseconomisch, 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Gelderland, Financieel Medewerker