Junior Financial Controller

Als motor van de digitale samenleving is onze open infrastructuur van cruciaal belang om mensen en organisaties te helpen hun potentieel ten volle te benutten. Wil jij je steentje bijdragen?

Fantastisch! We vertellen je graag wat je zoal kunt doen om ons te helpen.

Een snel overzicht van je potentiële nieuwe baan

Als Junior Financial ben je verantwoordelijk voor het dragen van het gehele facturatietraject. 

Facturatie is een cruciaal onderdeel van Eurofiber. Zonder de juiste facturatie is er geen omzet. Het is daarom een mooie uitdaging om zorg te dragen voor een tijdige, volledige en correcte uitvoering van dit proces. Verantwoordelijk zijn hiervoor betekent dat je, naast het goed uitvoeren, ook actief bent met het aandragen en doorvoeren van verbeteringen hiervoor. 

Dat betekent dat je instaat voor samenwerking met niet alleen je eigen team, maar ook met andere afdelingen binnen Eurofiber. Om verbeteringen door te voeren omtrent een juiste facturatie werk je veel samen met de verschillende Business Units en Sales afdelingen.

Je maakt deel uit van het team Financial Control binnen Eurofiber Nederland, waarbij je nauw samen werkt met Financieel Medewerker Joke van Deursen en 2 Financial Controllers, Emilio Ziere en Wendy Brandhorst. 

Irene van Driel wordt je supervisor. Check haar LinkedIn-profiel voor meer info!

Waarom je bij Eurofiber wilt werken

Wanneer je bij Eurofiber aan de slag gaat als Junior Financial krijg je de kans om de digitale samenleving te versterken. Je werkt samen met de beste experts, je kunt je eigen keuzes maken en je houdt je bezig met netwerken en datacenters die het hart van de samenleving vormen. We willen duurzaam groeien, zowel als organisatie als als mensen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we elke dag moeten bijleren en ons moeten blijven ontwikkelen. We zullen altijd blijven innoveren – niet alleen omdat we daar goed in zijn, maar ook omdat we dat gewoon veel leuker vinden.

Om je te helpen het onderste uit de kan te halen, hanteren we geen 'one size fits all'-concept. In plaats daarvan bieden we je een hybrideaanpak en de steun die je nodig hebt om jezelf te overtreffen. Dat betekent: 

  • Een salaris tussen €2350 en €3369 per maand op basis van een 40-urige werkweek, exclusief bonuspakket en 13e maand; 
  • Flexibele werkuren af te stemmen op je professionele, privé- en familiale behoeften, waarbij je het merendeel van je tijd doorbrengt in een omgeving waarin jij de beste prestaties kan leveren; 
  • Actieve ontwikkeling van je vaardigheden en competenties door middel van talloze opleidingsmogelijkheden;  
  • Gezond en boordevol energie blijven dankzij onze voedzame maaltijden en snacks. En geniet aan het begin van de werkdag van een heerlijk kopje koffie, bereid door onze eigen barista. Proost! 
  • Vakantie nodig? Geen probleem! Bij ons krijg je 29 verlofdagen per jaar, op basis van een 40-urige werkweek. 

Dit ben jij

Bij Eurofiber worden we gedreven door een dynamische instelling. We vragen onszelf elke dag opnieuw af hoe het de volgende dag beter kan. Jij doet hetzelfde.

Wil je van een klant een trouwe partner maken, dan moet je de verwachtingen overtreffen. Het gaat er niet alleen om dat je weet wat de klant nodig heeft, maar ook dat je net die extra stap zet. Jij zorgt niet alleen dat de facturatie tijdig en correct wordt uitgevoerd, maar doet er ook alles aan om het proces beter te kunnen maken om de klantverwachting te overtreffen. 

Je hebt ook:

  • Enige ervaring op financieel gebied;
  • Sterke Excelvaardigheden;
  • Daadkracht, analytische vaardigheden en een enorme ambitie om te groeien;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Klaar voor je volgende stap?

Iedereen heeft talent, en we zijn ervan overtuigd dat Eurofiber een bedrijf is waar dat talent helemaal tot uiting kan komen. Wil jij bij ons aan de slag? Solliciteer dan voor 30 november. Klik op de knop 'Nu solliciteren' en vertel ons jouw verhaal. 

Heb je nog vragen? Bel, sms of mail dan zeker naar Sander, Corporate Recruiter bij Eurofiber op +316 18 29 95 39. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Administratief Medewerker, Betalingen, Financiele Administratie, ICT/Communicatie/Media, Financieel Medewerker