Controller/ Hoofd Financiën 24/40 uur

DE FUNCTIE

Als controller/ hoofd financiën zorg je voor een solide bedrijfsvoering, waarbij je de koppeling maakt tussen het strategisch beleidsplan, de personele kaders en de onderwijskundige ontwikkelingen. Op basis van analyses op organisatieniveau en beleidsrijk handelen worden de juiste beslissingen genomen. Daarmee borg je gezonde financiële kaders voor directies en College van Bestuur. Als controller kijk je ver naar voren, je anticipeert en adviseert over te verwachten ontwikkelingen. Je bent van begin tot eind betrokken bij besluitvorming over thema’s in jouw portefeuille.

Je geeft leiding aan de medewerker van de afdeling financiën.

PROFIEL

SPOV zoekt een enthousiaste controller die met overzicht, lef en doorzettingsvermogen het verschil kan maken.
Je zoekt graag de samenwerking omdat je er van overtuigd bent dat met effectief samenwerken betere resultaten worden behaald. Je bent proactief, loopt gemakkelijk de organisatie in en neemt plaats aan de tafel waar de beslissingen worden genomen die je met jouw expertise kunt beïnvloeden. Je bent duidelijk over de haalbaarheid en consequenties en durft dus ook “nee” te zeggen.

Je kunt goed presenteren, beïnvloeden en adviseren. Soms ook improviseren, want niet altijd is alle informatie beschikbaar en wordt er toch een goed bedrijfseconomisch advies verwacht. Je trekt verantwoordelijkheden naar je toe en je hebt het vermogen om veranderingen te initiëren. Je hebt oog voor de nieuwe ontwikkelingen rondom het onderwijs en geeft invulling aan jouw rol vanuit de maatschappelijke opdracht van SPOV.
Je bent een harde werker, die van nature de lat hoog legt. Je voelt echter ook heel goed aan wanneer het tijd is voor ontspannen en informele gesprekken, waarin humor en relativeringsvermogen niet mogen ontbreken.

FUNCTIE- EISEN

  • Hbo+/ academische opleiding.

  • Een stevige financiële achtergrond

  • Leidinggevende kwaliteiten

  • Bij voorkeur ervaring in het (primair) onderwijs

ARBEIDSVOORWAARDEN

SPOV biedt een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en invulling. Inschaling, afhankelijk van ervaring en competenties, in schaal 12, CAO PO, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering. SPOV kent een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP en ruime faciliteiten voor opleiding en duurzame inzetbaarheid.

Je kunt aan de slag voor 0,6-1,0 fte. De hoogte van de werktijdfactor is flexibel en kun je nog mede vormgeven. Werkdagen en tijden worden in overleg bepaald. Thuiswerken is ook mogelijk.
SPOV biedt een contract voor 1 jaar en als het van beide kanten bevalt, is omzetten naar onbepaalde tijd de bedoeling.

PROCEDURE

De begeleiding van deze procedure is in handen van Marianne oude Veldhuis, senior adviseur van Rieken & Oomen. Zij voert gesprekken met in potentie voor de functie geschikte kandidaten. Vervolgens zal de kandidatuur van geschikte kandidaten aan de opdrachtgever worden gepresenteerd.

SOLLICITATIE EN INLICHTINGEN

Voor inhoudelijke vragen m.b.t. het functieprofiel kunt u contact opnemen met Marianne oude Veldhuis op
op maandag 1 november van 16.00-17.00 uur of op donderdag 4 november van 09.00-10.00 uur. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 043-321 96 07.
Uw sollicitatie ontvangen wij graag vóór 11 november 2021 via november 2021 via  Solliciteer op vacature Controller/ hoofd financiën | Rieken & Oomen (riekenoomen.nl) dan kunt u reageren via uw persoonlijk dossier.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Corporate Finance, Controller, Limburg, Noord-Brabant, Onderwijs/Training, Financieel Manager