Assistent Accountant

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Voor onze Samenstelpraktijk in Tiel zoeken wij voor 24-39 uur een Assistent Accountant. Heb jij al relevante werkervaring als Junior/Assistent Accountant of een soortgelijke functie? Lees dan vooral verder!

Dit is van Herwijnen Kreston

Van Herwijnen Kreston is vertrouwenspartner op het gebied van accountancy, strategisch bedrijfsadvies, fiscaal en juridisch advies, administratieve dienstverlening, overnames en waarderingen, salarisadministraties en personeelsadvies. Met diverse specialisaties in huis bieden we een totaalpakket aan onze klant. Van Herwijnen Kreston is onderdeel van het internationale netwerk van Kreston International. We think local, we act global!

Dit ga je bij ons doen

Als Assistent Accountant richt jij je op samenstelwerkzaamheden bij klanten. Om een feeling te krijgen – en te behouden – met jouw klant werk je regelmatig op hun locatie.  Je wordt betrokken bij fiscale vraagstukken en het opstellen van aangiften OB, IB en VPB. De werkzaamheden zijn afwisselend en uitvoerend van aard.

Waarin jij uitblinkt

  • Voor onze samenstelpraktijk zoeken we een Assistent Accountant die kritisch is en streeft naar kwaliteit.
  • Je hebt de HBO opleiding Accountancy/BE afgerond en/of staat open voor een Post-Bachelor opleiding tot AA.
  • Je werkt goed in teamverband, maar kunt ook zelfstandig uit de voeten.
  • Je hebt kennis van van fiscale zaken en kunt op basis van beschikbare informatie de juiste realistische conclusies trekken.

Met wie je samenwerkt

Van Herwijnen Kreston behoort met ruim 60 collega’s tot de Kreston familie. Iedereen heeft zo zijn of haar talent en ervaring, waardoor er echt als team wordt samengewerkt. Je komt terecht in één van de een samenstel-teams bestaande uit ruim 10 collega’s waarmee je samen het verschil gaat maken. Gezamenlijk werken jullie aan langdurige, duurzame klantrelaties. Benieuwd naar je nieuwe collega’s? Ontmoet het Herwijnen Kreston team.

Vitaal werken

Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit én plezier hebt in je werk. Daarom biedt van Herwijnen Kreston een vitaliteitsprogramma aan onze werknemers. Binnen dit programma onderzoeken we je persoonlijke ambities, krijg je thema workshops en delen we kennis en ervaringen met andere bedrijven in Het Rivierenland. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan ons volledige vitaliteitsprogramma.

Klanten waar je onder andere mee samenwerkt


Let’s get to work!

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Of misschien wel de opstap naar Accountant? Dan komen we graag met jou in contact!
Vul het onderstaande formulier in en upload je CV en sollicitatiebrief. Je hoort snel van ons en hopelijk ontvangen we je snel op onze Samenstelpraktijk.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Wendy Verleun  (Junior HR-Functionaris) door middel van het gebruik van de  'Solliciteren Button'.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, Belasting, Assistent Accountant, Betalingen, Financiele dienstverlening, Randstad, Gelderland