Business controller Klant Contact Center

Binnen DELA is de afdeling Finance & Control verantwoordelijk voor financiële en andere performance rapportages. Naast het financiële geweten is de afdeling vooral een sparringpartner voor het management om performance verbeteringen door te voeren. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:

Business controller Klant Contact Center, Inkoop en Facilitaire zaken (24 uur per week)

De uitdaging: Als controller zorg je voor de verslaglegging en management- en stuurinformatie ten aanzien van de financiële resultaten van het Klantcontactcenter, Inkoop en Facilitaire zaken zodat tijdig (bij)gestuurd kan worden om onze doelstellingen te behalen. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Reporting & Control en functioneel aan de managers van de betreffende afdelingen en hun sectordirecteur. Je belangrijkste taken staan hieronder beschreven:

 • Je levert een bijdrage aan de (door)ontwikkeling en implementatie van management– en stuurinformatie;
 • Je begeleidt het begrotingsproces en geeft gevraagd en ongevraagd advies over de financiële performance en andere KPI’s;
 • Je stelt diverse bedrijfseconomische berekeningen op of beoordeelt deze.
 • Je neemt deel aan diverse projecten, onder andere op het gebied van performanceverbetering.


Het profiel: Je neemt graag initiatief en vindt het leuk om deze dynamische afdeling samen verder vorm te gaan geven. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en goed ontwikkelde sociale- en communicatieve vaardig¬heden. Verder heb je een pro actieve, zelfstandige en zelfverzekerde houding. Je gaat planmatig te werk. Sterk ontwikkeld inlevings- en invoelingsvermogen. Voor deze functie beschik je over:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding (economie, registercontroller of registeraccountant);
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur bij een dienstverlenende organisatie);
 • Je hebt gedegen kennis van financial en management accounting methodieken en processen;


Ons aanbod: Een uitdagende functie waarin je veel toegevoegde waarde kunt leveren als controller op een afdeling die volop in beweging is en voor een ambitieuze organisatie. De juiste kandidaat bieden wij een goed basissalaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een 13e maand en een variabele beloning;
 • Een ontwikkelplan voor persoonlijke groei;
 • Uiteraard een fikse korting op onze verzekeringsproducten
 • Collectieve ziektekostenverzekering met korting. DELA draagt bij met een extra bruto vergoeding van € 36,50.


Open communicatie, een informele sfeer en een goede interne samenwerking zijn kenmerkend voor DELA. Kortom, een “Great Place to Work”.

De procedure: Reageer direct! De 1e ronde gesprekken vinden plaats in maart. Kom je verder in de procedure? Dan maakt een assessment onderdeel uit van de selectieprocedure. 

Je reactie: Spreekt de uitdaging je aan en herken je je in het beschreven profiel? Solliciteer dan met je motivatiebrief en curriculum vitae via onderstaande 'Solliciteer' button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Godelieve van Velsen, Manager Reporting & Control via 06-22849078.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Eindhoven, Parttime, Financieel adviseur, Accountant.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 5-10 jaar, Banken, Controlling, Business Controller, Noord-Brabant