Financial Controller

Wil jij je financiële kennis en talenten inzetten in een dynamische, internationale en productie omgeving? Lees gauw verder, we hebben de uitdaging voor jou!

Wij zijn voor ons hoofdkantoor in Leeuwarden, op de afdeling Finance & Control, op zoek naar een Financial Controller (38 uren per week).

Financial Controller


Als Financial Controller bij Royal Vriesco | A House of Happiness ben je zowel hands on met de cijfers en het opstellen en ontwikkelen van rapportages bezig als met het verbeteren van processen om de organisatie op een hoger niveau te brengen.

Je rapporteert aan en bent sparringpartner van de Manager Finance & Control. Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren:

  • Opstellen van periodieke rapportages, jaarcijfers en P&L (Profit and Loss)-rapportages
  • Opstellen van managementrapportages
  • Beheren van het gehele planning en control proces
  • Mede opstellen van de meerjarenbegroting en deelbudgetten
  • Mede beoordelen van investeringen
  • Verzorgen van liquiditeitsprognoses en cashmanagement


De organisatie is continu in ontwikkeling en heeft volop groeiambitie. Daarom zoeken we iemand die plezier haalt uit en gedreven is om verbeteringen te realiseren. Ervaring met digitaliseren en automatiseren van administratieve processen is een voorwaarde.

Hier herken jij jezelf in:

  • Een achtergrond in accountancy, finance of soortgelijks
  • Kennis en ervaring met ERP-systemen
  • Passie voor kloppende rapportages
  • Altijd op de hoogte van ontwikkelingen op financieel en fiscaal gebied
  • Gestructureerd, resultaatgericht en flexibel
  • Gedreven vanuit verbeteringen
  • Communicatief vaardig in het Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits


Over de organisatie
Wij zijn een toonaangevende, kleurrijke speler in de Europese markt als duurzame raamdecoratiespecialist. De volledige keten van ontwerp, productie en levering van op maat gemaakte gordijnen wordt in eigen huis beheerd. Vanuit het hoofdkantoor, drie experience centers, internationale verkooplocaties en productielocaties in Leeuwarden en Bosnië werken circa 140 medewerkers gepassioneerd aan verdere ambitieuze groei.

Wij zijn een A House of Happiness voor al onze klanten, de consument waar onze gordijnen hangen en voor onze medewerkers.

Wij staan voor duurzaam ondernemen, duurzaamheid zit in ons DNA. Binnen onze mogelijkheden dragen we zoveel mogelijk bij aan een leefbare wereld. Duurzaam werken is ons uitgangspunt; een voorwaarde zelfs.

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie: www.ahouseofhappiness.com.

Wat mag je van ons verwachten?
Een afwisselende baan binnen een professioneel, internationaal georiënteerd bedrijf dat continu in ontwikkeling is en volop groeiambitie heeft. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als no-nonsense, praktisch en informeel. Naast een passend salaris hebben we prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een winstdelingsregeling, tegemoetkoming in je sportkosten en personeelskorting op gordijnen en accessoires.

Enthousiast?
We komen graag met je in contact! Reageren kan tot en met 7 november 2021 via onze sollicitatiepagina en via vacatures@vriesco.com. Bij vragen kan er contact worden opgenomen met HR via 058-2677477.

Nieuwsgierig over A House of Happiness? Kijk op onze website: www.ahouseofhappiness.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Financieel Controller, Controlling, Planning, Control, Finance, Accountant, Accountancy, Liquiditeitsprognoses, Cashmanagement


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Parttime, HBO, 5-10 jaar, Controlling, Corporate Finance, Groothandel/Detailhandel, Controller, Friesland, Financial Controller