Junior Business Analist (36 uur per week)

Staedion maakt zich sterk voor het vinden van een thuis voor iedere Hagenaar. Om dit voor elkaar te boksen, staat ons management elke dag voor nieuwe uitdagingen en beslissingen. En juist dáárbij zijn we op zoek naar jou. Als junior business analist faciliteer en ondersteun je – inderdaad – het managementteam. Jij bent de onmisbare schakel. Onder begeleiding van een Business analist leren we jou adviseur, analist en projectleider in één te worden. Kunnen we op je rekenen?

Een typische werkdag

Speelt zich af op ons kantoor in hartje Den Haag. Daar heb je regelmatig meetings met het management van de afdeling Onderhoud & Vastgoed over de diverse, soms langlopende, projecten. Worden er belangrijke zaken besproken? Dan ben jij erbij om te ondersteunen met rapportages, analyses en stuurinformatie. Als betrouwbare sparringpartner van het managementteam denk je actief mee over wat beter kan en bedenk je oplossingen voor problemen waar we tegenaan lopen. Met jouw efficiënte werkwijze creëer je impact: een helder overzicht waardoor de directie optimaal kan besturen.

En verder?

• Werk je mee aan jaarverslagen, maand- en tertaalrapportages

• Stel je begrotingen en planningen op, en maak je beleidsnotities

• Rapporteer je aan de managers

• Doe je verbetervoorstellen voor interne processen en informatievoorziening

• Implementeer je deze voorstellen

• Vertegenwoordig je jouw afdeling binnen multidisciplinaire overleggen

Jouw beslissingen maken de stad

En daarom is het belangrijk dat je soms op je strepen staat. In een groot bedrijf als Staedion, weet je precies waar je moet zijn om de juiste informatie te vergaren. Je bent makkelijk in de omgang en kan complexe informatie begrijpelijk overbrengen. Onder andere door inzichtelijke grafieken, tijdbesparende applicaties of andere efficiënte programma’s. Door je overtuigingskracht creëer je voldoende draagvlak om een proces te coördineren. Eigenlijk brengt niets jou snel van je stuk. Onvoorziene omstandigheden die ineens opduiken? Kan gebeuren. Jij bent flexibel, bewaart de rust en denkt in oplossingen.

Dit heb je nodig

• Hbo-diploma, bij voorkeur aangevuld met een paar jaar werkervaring

• Ervaring of feeling met interne processen en optimalisatie van managementinformatie

• Interesse in ICT en applicaties

• Bekend met Lean-werken of de bereidheid je dit eigen te maken

• Een flinke dosis planning- en organisatieskills

Dit krijg je ervoor terug

De kans om te leren en de vrijheid om zelfstandig te opereren. Plus:

• Een salaris van minimaal 2.781,- en max. 3.979,- op basis van een 36-urige werkweek. Op basis van ervaring delen we je in een passende schaal in.

• Een werkweek van vier dagen, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.

• Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.

• Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

• De mogelijkheid om deels thuis te werken, hiervoor bieden we je alle faciliteiten zoals een laptop en mobiele telefoon. Ook helpen we bij het inrichten van de thuiswerkplek.

Staedion: samen thuis

Eén op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuren we ruim 37.000 woningen en 6.500 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag. Ons hoger doel is dat we ‘een eigen thuis bereikbaar maken met onze bewoners’.

We vinden het belangrijk om te weten wat er speelt bij onze bewoners en willen hun invloed op ons werk vergroten. Met ‘onze bewoners’ doelen we op onze huidige en toekomstige bewoners. Dat is soms weleens lastig, in tijden waarin keuzes gemaakt moeten worden. Maar we geloven dat we bewoners actief kunnen betrekken bij onze projecten en dat we onze keuzes kunnen uitleggen. Het werken aan een fijne woonomgeving doen we immers samen.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden solliciteer dan via de Solliciteren Button.
Wil je eerst meer weten Bel dan Daphne Visser via: 06 – 83 27 8669.

De vacature staat open tot en met 17 oktober.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Dienstverlening algemeen, Corporate Finance, Business analist, Zuid-Holland, Randstad, Onroerend Goed