Salaris Administrateur SR.

Jouw uitdaging en werkzaamheden

Als ondernemende salarisadviseur ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van salarisadministraties van cliënten. Niet alleen verwerk je salarisadministraties; dankzij je communicatieve vaardigheden en gedegen kennis ben je een enthousiaste adviseur voor onze MKB relaties. Je informeert en adviseert cliënten onder andere op het gebied van salarissen, sociale verzekeringen en loonheffingen. Je onderhoudt veelvuldig (telefonisch per persoonlijk) contact met cliënten, maar ook met externe instanties, zoals pensioenfondsen, arbodiensten en de Belastingdienst.

Op de afdeling van de salarisadministratie werk je samen met vier andere salarisadministrateurs en ben je samen verantwoordelijk voor de salarisadministratie van onze klanten binnen het MKB (Horeca). Je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van een tijdige en correcte verloning. Je draagt zorg voor het invoeren en controleren van de salarisadministraties van klanten. Je onderhoudt contact met de klanten en adviseert hen op het gebied van loonadministratie en overige salaris gerelateerde zaken. Waaronder WKR, Arbo, LIV, DGA-verloning, verzuim en pensioen. Je bent als salarisadministrateur niet alleen verantwoordelijk voor een correcte salarisverwerking maar ook zorg je voor het tijdig aangeven en afdragen van de sociale lasten, loonheffingen, pensioenaangifte. Tot je takenpakket behoren onder andere:

  • Verzamelen, verwerken en controleren van de mutaties. Invoeren en afmelden personeel.
  • Verloning DGA (kennis van wetgeving en systematiek is een vereiste).
  • Arbeidsovereenkomsten opmaken.
  • Cliënten adviseren m.b.t. alle soorten loongerelateerde zaken / wetgeving.
  • Klantdossiers aanmaken.

Je dient bij aanvang dienstverband zo goed als gelijk zelfstandig de werkzaamheden te kunnen uitvoeren dan wel na een korte inwerkperiode. Wij werken met het softwarepakket Salar.

 

Wie zoeken wij

Onze nieuwe collega salarisadministrateur dient zo spoedig mogelijk te starten. De functie dient bij voorkeur fulltime ingevuld te worden (40 uur per week) maar kan ook parttime ingevuld worden vanaf minimaal 32 uur per week. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die minimaal 10 jaar relevante werkervaring heeft opgedaan met de voornoemde werkzaamheden (ervaring bij een accountantskantoor of administratiekantoor heeft de voorkeur). Een team player met een actieve ondernemende instelling die in staat is zelfstandig en accuraat te werken. Betrokken is met de klant en zijn of haar belang van de onderneming. Je bent klantgericht en weet van aanpakken. Je werkt graag met deadlines en je zorgt ook dat je ze haalt. Ben je ook nog flexibel en stressbestendig dan ben je onze ideale kandidaat. Tevens ben je woonachtig binnen een straal van 15 kilometer van ons kantoor. Bij aanvang zal een tijdelijk contract aangeboden worden van 6 maanden die bij goed functioneren verlengd kan worden.

 

Functie-eisen

Jouw profiel / functie eisen

Minimaal HBO werk- en denkniveau. Minimaal 10 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. In het bezit van PDL-diploma is een vereiste. Aanvullende praktijkgerichte opleidingen die betrekking hebben op de te verrichten werkzaamheden zijn wenselijk. Belangrijke competenties: goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden, accuraat, resultaat- en service gericht.

Ons aanbod

Een uitdagende en afwisselende baan waar jouw inbreng van belang is voor het bedrijf. Afhankelijk van opleiding en ervaring een bruto maandsalaris van € 2.950,- t/m € 3.600,- bij een fulltime dienstverband (40 uur per week). Daarnaast ontvang jij maandelijks een marktwaarde toeslag gedurende de eerste 12 maanden dat je in dienst bent van 15% van je bruto maandsalaris. Het opgegeven bruto loon is bij fulltime dienstverband 40 uur, pro rata t.b.v. parttime). Bij aanvang zal een tijdelijk contract aangeboden worden die bij goed functioneren verlengd kan worden met uitzicht op termijn een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Na 6 maanden kan gebruikt gemaakt worden van flexibele werktijden.

Geïnteresseerd? Denk jij dat je de persoon bent die ons team kan komen versterken, reageer dan zo spoedig mogelijk. Stuur een e-mail met je curriculum vitae en een korte toelichting/motivering naar andre@holtzapfel.nl. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Andre Peterson 010-2880338 of kijk voor meer informatie op onze website www.holtzapfel.nl

Wij verzoeken je vriendelijk alleen te reageren als je voldoet aan het gestelde profiel. Sollicitaties worden enkel en alleen in behandeling genomen als je voldoet aan de gestelde functie eisen en kan buigen over de vereiste relevante ervaring. Enkel de sollicitanten die door ons uitgenodigd worden ontvangen een reactie op de sollicitaties. Indien u twee weken na uw sollicitatie geen reactie heeft ontvangen is onze voorkeur uitgegaan naar andere kandidaten.

Wie zijn wij

Een modern en professioneel administratiekantoor die al meer dan 40 jaar de administratie van MKB ondernemers verzorgt, ondernemers adviseert en al hun financiële, administratieve en fiscale zaken verzorgt. Binnen ons kantoor is de omgang informeel en collegiaal. Wij zijn open en eerlijk naar elkaar en gaan met respect met elkaar om. Door de nauwe samenwerking zijn wij een betrokken en hechte club. Waarbij gezelligheid en laagdrempeligheid voor ons belangrijke zijn. Wij werken hard en hebben hart voor elkaar en voor de zaak. Met een team van 30 deskundige en ervaren medewerkers bedienen wij klanten door het gehele land. Ons klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit Horeca bedrijven waar wij de volledige administratie voor verzorgen. In verband met de groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar een ervaren nieuwe collega, fulltime (40 uur per week). Minimaal 32 uur per week is bespreekbaar.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, > 10 jaar, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Zuid-Holland, Salaris Administratie, Rotterdam