Salaris Administrateur JR.

Wie zijn wij

Een modern en professioneel administratiekantoor die al meer dan 40 jaar de administratie van MKB-ondernemers verzorgt, ondernemers adviseert met betrekking tot al hun financiële en fiscale zaken. Vanuit ons kantoor te Capelle a/d IJssel begeleiden wij daarnaast (startende) ondernemers bij de oprichting of overnames van bedrijven. Binnen ons kantoor is de omgang informeel en collegiaal. Met een team van ongeveer 30 deskundige en ervaren medewerkers bedienen wij klanten door het gehele land. Ons klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit Horecabedrijven waar wij de volledige administratie voor verzorgen. In verband met de groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar een ervaren nieuwe collega, fulltime (40 uur per week). Minimaal 32 uur per week is bespreekbaar.

Jouw uitdaging en werkzaamheden

Op de afdeling van de salarisadministratie werk je samen met je collega’s en ben je samen verantwoordelijk voor de salarisadministratie van onze klanten binnen het MKB (Horeca). Je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van een tijdige en correcte verloning. Je draagt zorg voor het invoeren en controleren van de salarisadministraties van klanten. Je onderhoudt contact met de klanten en adviseert hen op het gebied van loonadministratie en overige salaris gerelateerde zaken. Je bent als salarisadministrateur niet alleen verantwoordelijk voor een correcte salarisverwerking maar ook zorg je voor het tijdig aangeven en afdragen van de sociale lasten, loonheffingen, pensioenaangifte. Tot je takenpakket behoren onder andere:

  • Verzamelen, verwerken en controleren van de mutaties. Invoeren en afmelden personeel.
  • Klantdossiers aanmaken.
  • Verloning DGA (kennis van wetgeving en systematiek is wenselijk).
  • Arbeidsovereenkomsten opmaken.
  • Cliënten adviseren m.b.t. alle soorten loongerelateerde zaken / wetgeving.

 

Je dient bij aanvang dienstverband zo goed als gelijk zelfstandig de werkzaamheden te kunnen uitvoeren dan wel na een korte inwerkperiode. Wij werken met het softwarepakket Salar.

Wie zoeken wij

Onze nieuwe collega salarisadministrateur dient zo spoedig mogelijk te starten. De functie dient bij voorkeur fulltime ingevuld te worden (40 uur per week) maar kan ook parttime ingevuld worden vanaf minimaal 32 uur per week. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring heeft opgedaan met de voornoemde werkzaamheden (ervaring bij een accountantskantoor of administratiekantoor heeft de voorkeur).

Een team player met een actieve ondernemende instelling die in staat is zelfstandig en accuraat te werken. Betrokken is met de klant en zijn of haar belang van de onderneming. Je bent klantgericht en weet van aanpakken. Je werkt graag met deadlines en je zorgt ook dat je ze haalt. Ben je ook nog flexibel en stressbestendig dan ben je onze ideale kandidaat. Tevens ben je woonachtig binnen een straal van 15 kilometer van ons kantoor. Bij aanvang zal een tijdelijk contract aangeboden worden van 6 maanden die bij goed functioneren verlengd kan worden.

Functie-eisen

Jouw profiel / functie eisen

Minimaal HBO werk- en denkniveau. Minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. In het bezit van PDL-diploma is wenselijk of vergelijkbare opleidingen die betrekking hebben op de te verrichten werkzaamheden. Belangrijke competenties: goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden, accuraat, resultaat- en service gericht.

Ons aanbod

Een uitdagende en afwisselende baan waar jouw inbreng van belang is voor het bedrijf. Afhankelijk van opleiding en ervaring een bruto maandsalaris van € 2.750,- t/m € 3.100,- voor bij een fulltime dienstverband (40 uur per week). Geïnteresseerd? Denk jij dat je de persoon bent die ons team kan komen versterken, reageer dan zo spoedig mogelijk. Stuur een e-mail met je curriculum vitae en een korte toelichting/motivering naar andre@holtzapfel.nl. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Andre Peterson.

Wij verzoeken je vriendelijk alleen te reageren als je voldoet aan het gestelde profiel. Sollicitaties worden enkel en alleen in behandeling genomen als je voldoet aan de gestelde functie eisen en kan buigen over de vereiste relevante ervaring. Enkel de sollicitanten die door ons uitgenodigd worden ontvangen een reactie op de sollicitaties.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Zuid-Holland, Salaris Administratie, Rotterdam