Junior medewerker crediteurenadministratie

Jouw uitdaging en werkzaamheden

De functie bestaat voornamelijk uit het voeren van de crediteurenadministraties van onze klanten. Bij voorkeur heb je enige ervaring met het verwerken en voeren van crediteuren administraties, bijvoorbeeld bij een accountantskantoor of administratiekantoor. Deze ervaring kan je ook opgedaan hebben tijdens stage(s). Bij aanvang dienstverband zal je na een relatief korte inwerkperiode zelfstandig de werkzaamheden uit gaan voeren. Bij gebleken geschiktheid is het mogelijk de werkzaamheden en functie uit te breiden naar het verwerken van algehele bedrijfsadministraties van onze klanten.

 

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een junior medewerker voor de functie van medewerker crediteurenadministratie. De functie kan fulltime (40 uur) ingevuld worden maar ook parttime voor minimaal 32 uur. Het heeft de voorkeur de functie z.s.m. in te vullen. Voor de functie zoeken wij iemand die affiniteit heeft met het voeren van bedrijfsadministraties en een relevante opleiding in deze richting gevolgd en (bijna) afgerond met bij voorkeur enige werkervaring op het gebied van crediteurenadministraties. Het is een pre indien je ervaring hebt met de software pakketten Elvy en Unit4. Een team player met een actieve ondernemende instelling die in staat is zelfstandig en accuraat te werken. Betrokken is met de klant en zijn of haar belang van de onderneming. Je bent klantgericht en weet van aanpakken. Tevens ben je woonachtig binnen een straal van 15 kilometer van ons kantoor. Bij aanvang zal een tijdelijk contract aangeboden worden van 6 maanden die bij goed functioneren verlengd kan worden.

 

Functie-eisen

Jouw profiel / functie eisen

Het betreft een start / junior functie die vanaf MBO niveau ingevuld kan worden. HBO’ers zijn uiteraard ook welkom te solliciteren. In het bezit van PDB diploma of een minimaal gelijkwaardige opleiding of studerend voor bijvoorbeeld Accountancy (Ad). Belangrijke competenties: goede communicatieve vaardigheden, accuraat, resultaat- en service gericht. Kan goed geconcentreerd werken en heeft cijfermatig inzicht.

 

Ons aanbod

Een zelfstandige baan waar jouw inbreng van belang is voor het bedrijf. Afhankelijk van opleiding en ervaring een bruto maandsalaris van € 1.900,-. Opgegeven bruto loon is bij fulltime dienstverband 40 uur, pro rata t.b.v. parttime). We hebben een Rotterdamse mentaliteit. Dus we werken hard, maar we hebben zeker ook ruimte voor ontspanning en humor. Wij zijn namelijk van mening dat jij in een gezellige en inspirerende werkomgeving beter tot je recht komt en een toevoeging bent voor ons team en onze klanten. Geïnteresseerd, reageer dan zo spoedig mogelijk. Stuur een sollicitatie met je curriculum vitae en een motivering. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer A. Peterson 010-2880338 of kijk voor meer informatie op onze website www.holtzapfel.nl

Sollicitaties worden enkel en alleen in behandeling genomen als je voldoet aan de gestelde functie eisen en kan buigen over de vereiste relevante ervaring. Enkel de sollicitanten die door ons uitgenodigd worden ontvangen een reactie op de sollicitaties. . Indien u twee weken na uw sollicitatie geen reactie heeft ontvangen is onze voorkeur uitgegaan naar andere kandidaten.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, € 1.500 - € 2.000, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, Administratief Medewerker, MBO, Financiele dienstverlening, Crediteuren Administratie, Zuid-Holland, Rotterdam