Boekhoudkundig Medewerker

Wie zijn wij

Een modern en professioneel administratiekantoor die al meer dan 40 jaar de administratie van MKB ondernemers verzorgt, ondernemers adviseert en al hun financiële, administratieve en fiscale zaken verzorgt. Vanuit ons kantoor te Capelle a/d IJssel begeleiden wij daarnaast (startende) ondernemers bij de oprichting of overnames van bedrijven. Binnen ons kantoor is de omgang informeel en collegiaal. Met een team van ongeveer 30 deskundige en ervaren medewerkers bedienen wij klanten door het gehele land. Ons klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit Horeca bedrijven waar wij de volledige administratie voor verzorgen. In verband met de groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar een ervaren nieuwe collega, fulltime (40 uur per week). Minimaal 32 uur per week is bespreekbaar.

Functieomschrijving

Jouw uitdaging en werkzaamheden

De functie bestaat uit het verwerken van de bank- en kasgegevens middels de software pakketten Unit4 en Elvy. Je hebt minimaal vijf jaar ervaring opgedaan met het verwerken van bank- en kasgegevens, bijvoorbeeld bij een accountantskantoor of administratiekantoor (recente ervaring is een vereiste om voor de functie in aanmerking te komen). Je dient bij aanvang dienstverband zo goed als gelijk zelfstandig de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor de functie van boekhoudkundig medewerker. De functie kan fulltime (40 uur) ingevuld worden maar ook parttime voor minimaal 32 uur. Het heeft de voorkeur de functie z.s.m. in te vullen. Voor de functie zoeken wij iemand die minimaal vijf jaar relevante ervaring heeft opgedaan met de voornoemde werkzaamheden. Het is een pre indien je ervaring hebt met de software pakketten Unit4. Een team player met een actieve ondernemende instelling die in staat is zelfstandig en accuraat te werken. Betrokken is met de klant en zijn of haar belang van de onderneming. Je bent klantgericht en weet van aanpakken. Tevens ben je woonachtig binnen een straal van 15 kilometer van ons kantoor. Bij aanvang zal een tijdelijk contract aangeboden worden van 6 maanden die bij goed functioneren verlengd kan worden.

Functie-eisen

Jouw profiel / functie eisen

MBO werk- en denk niveau. In het bezit van PDB diploma of een minimaal gelijkwaardige opleiding. Belangrijke competenties: goede communicatieve vaardigheden, accuraat, resultaat- en service gericht. Kan goed geconcentreerd werken en heeft cijfermatig inzicht.

Ons aanbod

Een zelfstandige baan waar jouw inbreng van belang is voor het bedrijf. Afhankelijk van opleiding en ervaring een bruto maandsalaris van € 2.000,- t/m € 2.300,-. Opgegeven bruto loon is bij fulltime dienstverband 40 uur, pro rata t.b.v. parttime). Geïnteresseerd, reageer dan zo spoedig mogelijk. Stuur een sollicitatie met je curriculum vitae en een motivering. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer A. Peterson 010-2880338.

Sollicitaties worden enkel en alleen in behandeling genomen als je voldoet aan de gestelde functie eisen en kan buigen over de vereiste relevante ervaring.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Betalingen, Financiele dienstverlening, Crediteuren Administratie, Zuid-Holland, Rotterdam