Business Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Marente heeft voor in de regio Voorhout een vacature voor een

Business Controller

Binnen de afdeling Financiën en Verkoop van Marente is er een vacature ontstaan voor Business Controller. De business controller is onderdeel van het team Planning & Control. Dit team is verantwoordelijk voor een goede en actieve business control ondersteuning van de hele Marente organisatie.

Functieomschrijving
Als business controller ben je verantwoordelijk voor het inzicht in de financiële en niet-financiële ontwikkelingen van onze organisatie onderdelen. Je zorgt voor accurate rapportages en goede toekomst gerichte analyses en stuurt samen met de (zorg)managers op een gezonde bedrijfsvoering. Je analyseert de resultaten en zet deze af tegen de organisatiedoelstellingen. Jouw financiële rapportages, scenarioanalyses en business cases ondersteunen de organisatie bij het nemen van beslissingen tot aan raad van bestuur niveau. Je treedt op als “business partner” voor de managers binnen de organisatie. Je hebt hierbij een zware inhoudelijke rol, waarin je faciliteert en adviseert over besturing en besluitvorming. Samen met de andere business controllers zorg je voor een goede coördinatie en uitvoering van de planning en control cyclus van Marente Je houdt je ook bezig met de (her)inrichting van processen en je gaat procesmanagement verbeteringen doorvoeren samen met de rest van de organisatie. Daarnaast heb je binnen deze functie een sterke focus op een goede en juiste informatievoorziening.

Bij Marente zetten we ons dagelijks met hart en ziel in voor de best mogelijke zorg voor ouderen in de Bollenstreek. Werken bij Marente is werken bij een vitaal, gezond en sociaal ondernemend bedrijf, waar jij zelf de regie hebt en waar veel aandacht is voor leren en ontwikkelen. Dat maakt Marente een aantrekkelijke werkgever die veel mogelijkheden biedt. Marente heeft een omzet van € 135 miljoen en rond de 2600 vaste medewerkers.

Als business controller

 • heb je een afgeronde opleiding richting bedrijfseconomie op WO/HBO niveau
 • heb je minimaal 5 jaar relevante financiële werkervaring
 • heb je bij voorkeur kennis van relevante (zorg) wet- en regelgeving
 • ben je analytisch, goed in het interpreteren en doorgronden van cijfers bent en dit weet om te zetten in acties
 • heb je inzicht in en houd je overzicht over het speelveld waarin je je bevindt
 • ben je een resultaatgerichte teamplayer
 • ben je een verbinder die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden


Wij bieden

 • een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot verlenging 
 • een salaris volgens de CAO VVT, afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring  
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% 
 • deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn 
 • een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, onbeperkte studiemogelijkheden via ons eigen opleidingsplatform MarenteLeren en gratis lidmaatschap van Marente (korting op wellness, sportschool etc) 
 • een prettige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s 
 • cliënten en een organisatie die jouw inzet waarderen 


Informatie
Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Erik van Dinten, Manager Financiën en Verkoop, telefoonnummer 06-22582599.

Solliciteren op de functie van Business Controller
Heb je interesse in deze vacature? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, Controlling, Business Controller, Zuid-Holland, Gezondheidszorg/Welzijn