Gevorderd Assistent Audit

De fijne kneepjes van het vak audit leren? Als Gevorderd Assistent Audit bij Lansigt mag jij je elke dag ontwikkelen, als professional én als mens. Zo groei je door tot Controleleider – en verder! Je komt werken bij een professional top 20-auditkantoor dat tegelijk een hecht familiebedrijf is. Al onze expertise staat ter jouw beschikking, zodat we samen ambities kunnen aanjagen. Die van onze klanten én die van jou. 

 Jij bent een ongebaande-paden-verkenner. Een nieuwe-mogelijkheden bedenker. Een werk/privé-gelukzoeker. Je werkt graag, maar leeft ook graag. En je wilt groeien op zakelijk én persoonlijk vlak. Daarom blijf je vooruitdenken, zorg je ervoor dat je iedere dag kwaliteit levert en houd je de focus op de échte risico’s. Je hebt een actieve rol binnen het auditteam en krijgt meteen de nodige verantwoordelijkheden, die je probleemloos aangrijpt. Jij laat namelijk graag zien wat je in huis hebt. Je bent dan ook direct van meerwaarde voor je klanten in het (groot-)mkb. Je grijpt alles aan om te zorgen dat jij in je werkt kunt excelleren.  

Wat ga je doen als Gevorderd Assistent Audit? 

 • Inschatten van (jaarrekening)risico’s en planning van de werkzaamheden; 
 • Verrichten van (jaarrekening)controlewerkzaamheden; 
 • Identificeren van risico’s vanuit de IT-omgeving voor de klant en voor de jaarrekeningcontrole; 
 • Opstellen van procesbeschrijvingen waarbij de rol van IT niet uit het oog wordt verloren; 
 • Het begeleiden van de (Beginnend) Assistenten. 

Wat heb je nodig als Gevorderd Assistent Audit? 

 • Je studeert voor Registeraccountant, of je hebt de ambitie om het RA-traject te gaan volgen en hebt een relevante bachelor hiervoor behaald; 
 • 2-4 jaar ervaring binnen de accountancy, op een Audit-afdeling; 
 • Kritische en kwaliteitsgerichte houding; 
 • Inlevingsvermogen en inventiviteit; 
 • En natuurlijk flink wat enthousiasme voor het vak! 

 Wat maakt het de moeite waard? 

Iedereen bij Lansigt houdt van het werk. En dat werkt aanstekelijk. Bij ons kom je terecht in een team van gedreven en enthousiaste professionals die barsten van de energie en veel ervaring hebben. Iedereen staat klaar om mee te denken en elkaar aan te sporen. Samen houden we ambities springlevend – die van onszelf én die van onze klanten. 

 Bovendien geven we je alle vrijheid om je eigen pad te volgen. Je blijft je ontwikkelen, als professional én als mens, met behulp van onze Lansigt Academy en vaktechnische overleggen. Jij bent nieuwsgierig en leergierig en gaat nieuwe kennis en bijbehorende kansen dan ook zeker niet uit de weg.

Verder bieden wij jou als Gevorderd Assistent Audit: 

 • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband; 
 • Een auto van de zaak, een iPhone en een laptop; 
 • Goede begeleiding van ervaren collega’s; 
 • Een scala aan opleidingsmogelijkheden en verantwoordelijkheden; 
 • Een uitdagende functie binnen een hecht, ambitieus team. 

 Waar kom je te werken? 

Ondernemers verder helpen met advies. Het beste uit zichzelf en hun bedrijf halen. Ambitie en ontwikkeling aanjagen. Dat is wat Lansigt al 75 jaar doet. Dat kunnen we doen, omdat we een team van 150 gedreven professionals hebben. Die altijd verder kijken, naast hun klanten staan en denken in mogelijkheden. Onze kernwaarden zijn niet voor niks: Dichtbij, Ondernemend en Energiek (DOE). Wij doen waar we in geloven. 

Bij Lansigt werk je, met ervaren collega's in verschillende vakgebieden, op een top 20-auditkantoor. Wij kijken samen met jou waar jouw kracht ligt en doen er alles aan om jou de ruimte te geven voor je eigen groei. Op zakelijk én persoonlijk vlak. We hebben alles in huis voor jouw vaktechnische ontwikkeling en het bijhouden van je PE-portfolio. Bovendien speel jij een belangrijke rol in de ontwikkeling van het team. We zorgen voor een persoonlijke en betrokken sfeer op kantoor en bewaren samen de balans tussen werk en privé. 

Ben jij die ondernemende en ambitieuze Assistent Audit die wij zoeken?


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Audit, HBO, 3-5 jaar, Auditor, Controlling, Financiele dienstverlening, Zuid-Holland, Randstad