Binnendienstadviseur / Verzekeringsadviseur

Univé heeft voor haar locatie in Delft een vacature voor een

Binnendienstadviseur / Verzekeringsadviseur

Ben jij het gezicht van Univé Het Groene Hart?

Wie zijn wij?
Wij zijn Univé Het Groene Hart. Wij maken het verschil door onze klanten de optimale klantbeleving te bezorgen. Wij spelen snel, goed en proactief in op hun wensen. Daarbij gaan wij uit van onze kracht, waar het allemaal begon: een coöperatie die midden in de maatschappij staat. Dichtbij en persoonlijk, digitaal en fysiek. Die helpt risico’s te voorkomen en gevolgen te beperken en alleen verzekert wat echt nodig is.

Het werkgebied van onze regionale Univé is de provincie Zuid-Holland en een deel van Utrecht (Delft, Zoetermeer, Roeloefarendsveen, Gouda, Naaldwijk, Schoonhoven, Houten en Leerbroek). Met 7 advieswinkels, 1 clubhuis, particuliere en zakelijke buitendienstadviseurs in het werkgebied is er voor de klant altijd een adviseur van Univé in de buurt.

De uitdaging als Binnendienstadviseur / verzekeringsadviseur
We leven in een tijd waarin de klant steeds meer zelf moet regelen. Het is daarom belangrijk dat de klant inzicht heeft in zijn financiële situatie zodat hij de juiste keuzes kan maken. Bij Univé Het Groene Hart richt jij je samen met de klant op de risico’s die de klant loopt in het dagelijkse leven. De klant moet het totaal plaatje kennen en weten welke risico’s hij wel en niet wil (of kan) dragen.

Jij werkt in onze advieswinkel in Delft waar klanten naartoe komen met al hun vragen. Door de juiste vragen te stellen en oprecht geïnteresseerd te zijn in wie tegenover je zit, ben jij in staat samen met de klant het juiste pakket van verzekeringen en diensten samen te stellen. In elk gesprek probeer jij de verwachtingen van de klant te overtreffen en zet jij dat stapje extra! Door jouw benadering van de klant overtuig jij de klant om totaalklant bij Univé te worden.

Wie ben jij
Je bent klantgericht, je hebt een ondernemende instelling en je bent ambitieus. Jij bent iemand die net iets verder kijkt. Je toont oprechte interesse in de klant en je denkt in oplossingen. Je bent bereikbaar en toegankelijk voor klanten en natuurlijk ook voor je collega’s. Samen bereiken we meer!

Je ziet commerciële kansen, je bent oplossingsgericht en je zit vol energie. Tegelijkertijd zijn integriteit en betrouwbaarheid voor jou belangrijke kernwaarden.

Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en je bent Wft proof. Op dit moment heb je minimaal Wft Schade Particulier en een aantal jaren in commercieel klantcontact. Je moet bereid zijn om ook de Wft diploma’s Wft Schade Zakelijk, Vermogen en Inkomen te halen. Verder heb je ervaring met het adviseren van (particuliere) klanten in een commerciële functie.

Wat biedt Univé jou?
We vragen veel van je, maar we hebben je ook veel te bieden. We hebben aandacht voor elkaar, we hechten waarde aan een prettige werksfeer en een goede samenwerking. Wij willen namelijk dat je met plezier naar je werk gaat. Je eigen ontwikkeling is voor ons belangrijk, dus daar investeren wij graag in. En wat denk je van fijne collega’s? Bij ons krijg je er gewoon een familie bij!

We bieden je een zelfstandige en ondernemende functie in een zeer energieke omgeving.

  • een prettige en informele werksfeer;
  • een functie voor 40 uur per week (32 uur is bespreekbaar)
  • een arbeidscontract voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst
  • een prima pensioenvoorziening
  • een goed salaris (maximaal €3.401,-)
  • een vaste 13de maand
  • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen.


Overige informatie
Enthousiast? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten? Stuur dan een mail naar Adri Burgmeijer, Teammanager Advieswinkels, via adri.burgmeijer@unive.nl of stuur hem een appje op 0655713640. In verband met de zomervakantie zullen de gesprekken plaatsvinden na 10 september.

Als je in de laatste ronde zit, dan doen we een screening. Als je bij ons in dienst treedt leg je de ‘eed of belofte in de financiële sector’ af.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Binnendienstadviseur, Verzekeringsadviseur, Financieel, Commercieel Adviseur, Commercieel Medewerker, vacature Delft, Univé


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, MBO, Consultancy, Financiele dienstverlening, Zuid-Holland, Financieel Adviseur