Medewerker Secretariaat / Financiële Administratie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bosselaar Strengers Legal Partners bestaat uit een hecht team van bevlogen advocaten die alles uit de kast halen om cliënten te ondersteunen bij vaak complexe vraagstukken. We zijn een betrouwbare partner voor een grote diversiteit aan cliënten, onder wie onderwijs- en zorginstellingen, vastgoedbedrijven, woningcorporaties, bouwbedrijven en organisaties in de food- en agrisector. We kennen de branches en dilemma’s die spelen en zetten zowel onze expertise als ons netwerk in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

Utrecht is onze thuishaven. Vanuit daar bedienen we cliënten in het hele land en waar wenselijk daarbuiten. Via ons partnerschap van Multilaw hebben onze cliënten namelijk toegang tot de expertise van ruim 90 advocatenkantoren in meer dan 100 landen. 

We hechten zeer aan professionaliteit en kwaliteit. Tegelijkertijd vind je bij ons een informele werksfeer, met persoonlijk contact, korte lijnen en een fijne teamspirit. Ben je ambitieus? Mooi! We bieden je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Bosselaar Strengers Legal Partners heeft een vacature voor een:

Medewerker Secretariaat / Financiële Administratie
(0,6 FTE)

Over de functie van Medewerker Secretariaat / Financiële Administratie
Als medewerk(st)er secretariaat verricht je onder meer de volgende werkzaamheden: voorbereiden en verwerken van juridische documenten, agendabeheer, dossierbeheer en postverwerking.

Als medewerk(st)er financiële administratie ben je medeverantwoordelijk voor: de crediteurenadministratie, debiteurenbeheer, het maandelijks declareren en alle overige voorkomende financieel-administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen
Het gaat om een gecombineerde functie: wij zoeken een secretaresse met een financiële achtergrond. Je bent een professional op secretarieel en/of financieel gebied en beschikt over een relevante afgeronde opleiding op tenminste mbo-niveau, een goede typevaardigheid en kennis van Microsoft Office.

Wat biedt Bosselaar Strengers Legal Partners jou?

  • een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • een breed en divers werkgebied waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen;
  • een aantrekkelijke positie binnen een ambitieus en toonaangevend advocatenkantoor in Utrecht.

Wil je meer informatie?
Die geven we je graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Linda van Koetsveld (secretaresse HR) via telefoonnummer: 030 234 72 80.

Meteen solliciteren?
We zien uit naar je sollicitatiebrief en cv! Gebruik hiervoor s.v.p. onze sollicitatiepagina. Uiteraard behandelen we alle reacties strikt vertrouwelijk.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Utrecht, Financiele Administratie, Juridisch, Financieel Medewerker