Payroll Officer

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Heb jij ervaring als Payroll Officer en weet je goed de weg in AFAS? Krijg je energie van het verlenen van een goede service aan je collega's? Ben je daarnaast ook betrouwbaar en nauwkeurig? Dan komt TotalEnergies graag met jou in contact!

Payroll Officer
(AFAS | 32-38 uur)


TotalEnergies is een grote internationale energiemaatschappij met meerdere filialen in Nederland. Vanuit de One TotalEnergies-gedachte wordt de salarisadministratie en daarmee verbonden services en diensten centraal aangeboden vanuit TotalEnergies Services in Den Haag.

We zijn op zoek naar een Payroll Officer voor de salarisadministratie van 5 tot 8 filialen. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de verloning van ruim 700 werknemers, waaronder impats. Je rapporteert aan de Manager Compensation & Benefits.

Jouw verantwoordelijkheid
Je zorgt voor de correcte implementatie van alle administratieve processen. Je bent op de hoogte van regelgeving en wijzigingen en past deze toe. Je zorgt voor een vlotte uitvoering van de payroll om de medewerkers correct en tijdig op een vertrouwelijke manier van dienst te zijn. Je werkt samen met de filialen en deelt best practices. Je onderzoekt en implementeert mogelijkheden om de Payrolldiensten, -processen en -tools in AFAS te verbeteren.

Wat ga je dagelijks doen

 • Tijdig en correct verwerken van mutaties in lijn met wet- en regelgeving en interne procedures;
 • Calculatie en verwerking van maandelijkse salarissen;
 • Eindejaar verwerking en jaarafsluiting van de Payroll verzorgen;
 • Adviseren van buitenlands personeel over wetgeving zoals loonbelasting, sociale zekerheidswetgeving;
 • Voorbereiden, onderhouden en verbeteren van payrollprocessen in AFAS;
 • Zorgen voor naleving van salarisprocessen en wetgeving;
 • Onderhouden van salarissysteem, verlof- en onkostenbeheersysteem;
 • Advies geven op het gebied van arbeids- en loonwetgeving;
 • Contacten onderhouden met personeel en management over salaris- en uitkering gerelateerde vragen;
 • Verzorgen van interne en wettelijke rapportages;
 • Ondersteuning van Finance bij payroll gerelateerde GL-rekeningen en jaarlijkse audits;
 • Assisteren bij Compensation & Benefits projecten;
 • Andere administratieve taken zoals het afgeven van werkgeversverklaringen, loonbeslagen en uitvoering van secundaire arbeidsvoorwaarden.

De ideale Payroll Officer
Je werkt voor verschillende bedrijven met hun eigen uitdagingen. Er zijn hoge eisen aan de kwaliteit van beloning en arbeidsvoorwaarden. Daarom ben je alert, kritisch, cijfermatig sterk, accuraat en nauwkeurig. Bovenal ben je betrouwbaar en staat servicegerichtheid en collegialiteit bij jou voorop. Je voelt je thuis bij een dynamische werkomgeving en deadlines en je werkt zelfstandig. Je hebt affiniteit met de technische kant van AFAS.

Jouw skills

 • Hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding (PDL);
 • Circa 3 jaar ervaring met payroll, internationaal is een plus;
 • Uitstekende kennis van Excel en kennis van de technische kant van AFAS is een groot voordeel;
 • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift;
 • Goede kennis van Sociale Verzekeringswetgeving en Loonbelasting/Premieheffing.

Ons aanbod
Een marktconform salaris gebaseerd op kennis en ervaring. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal. Een prettige werksfeer met fijne collega’s. Parttime werken is mogelijk.

Wie zijn wij
TotalEnergies Services maakt onderdeel uit van de TotalEnergies Company.

We zijn al bijna 100 jaar actief in energie. Met 98.000 medewerkers verspreid over 130 landen begrijpen wij de energiewereld als geen ander. Een groot gedeelte van onze energie produceren wij zelf. En een groeiend aandeel komt uit alternatieve bronnen, zoals windenergie en zonne-energie. Samen streven we naar duurzame mobiliteit met schone brandstoffen en dragen bij aan de #NetZero2050 klimaatambitie.

TotalEnergies Services heeft haar werkplek bij het filiaal TotalEnergies Marketing Nederland in Den Haag. Hier werken meer dan 100 collega's op een professionele maar informele manier met elkaar samen. In deze tijden van Corona werken we merendeels thuis volgens RIVM-richtlijnen.

Solliciteren op de functie van Payroll Officer?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Het overleggen van een VOG-verklaring is onderdeel van de procedure. Meer informatie over het bedrijf vind je op https://corporate.totalenergies.nl/. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met corporate recruiter Caroline Wetselaar via + 31 (0) 6 11 45 21 93.
 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Trefwoorden: Payroll Officer, Medewerker Payroll, Salarisadministratie, AFAS, Loonadministratie, Financieel medewerker, Finance, Vacature Den Haag


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Zuid-Holland, Salaris Administratie, Industrie/Techniek, Financieel Medewerker