Starter - ervaren adviseur - senior financiën

Ben jij een echte financial, wil je werken in een team dat gaat voor het beste resultaat, heb je zin in een brede en afwisselende functie?

In ons team financiën hebben we een vacature voor een

Starter of ervaren adviseur of senior financiën

Voor 36 uur per week

Wat ga je doen?

Dat hangt samen met jouw kennis en ervaring. Met het team kijken we, afhankelijk van jouw achtergrond, wat een goed werkpakket is, dat past bij jou en ook bij ons.

  • Ben je een senior met veel ervaring en ken je de gemeentelijke financiën op je duimpje? Dan maken we graag gebruik van jouw expertise en kritische blik, o.a. bij het overleg met de wethouder, bij een aantal complexe financiële vraagstukken, voor de planning van de P&C-cyclus, bij de productie van begroting, jaarrekening en maandrapportages en bij de bewaking van de kwaliteit en doorontwikkeling van onze producten.
  • Heb je een aantal jaren ervaring in een financiële functie (binnen of buiten gemeenteland)? We stellen een werkpakket samen dat aansluit bij jouw kennis en jouw ontwikkelwensen. En uiteraard ook bij het werk dat er ligt. In ieder geval lever je een bijdrage aan de begroting, de jaarrekening en de maandrapportages en ben je adviseur voor een aantal financiële vraagstukken.
  • Heb je nog niet zoveel ervaring en ben je nieuwsgierig naar de gemeentelijke financiën: je maakt kennis met alle aspecten hiervan. Je doet bijvoorbeeld het applicatiebeheer voor het financieel pakket, je start met een aantal ondersteunende taken voor de begroting en jaarrekening en afhankelijk van je mogelijkheden doe je de komende jaren ervaring op met verschillende werkzaamheden binnen het werkveld financiën.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een relevante opleiding en /of ervaring op tenminste HBO-niveau. Je hebt er veel zin in om met de financiële vraagstukken van onze gemeente aan de slag te gaan. Je interesse voor financiën is breed; in onze kleine organisatie komt er van alles op je pad. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en draagt ook je steentje bij aan de ontwikkeling van het team. Je gaat voor je werk en ook voor het gezamenlijke resultaat. Je kunt goed omgaan met het geven en ontvangen van feedback. Je gaat werken met onze financiële pakketten Civision Middelen en LIAS.

Wie zijn wij?

De gemeente Heumen ligt ten zuiden van Nijmegen in een prachtige en afwisselende omgeving, met stedelijke voorzieningen op fietsafstand. Belangrijke bestuurlijke thema’s binnen de gemeente zijn leefbaarheid en duurzaamheid. We gaan uit van de kracht van de samenleving, we investeren in een goed netwerk met uiteenlopende partijen en vervullen een verbindende rol tussen inwoners, organisaties en overheden. We zijn een kleine ambitieuze gemeente met een informele cultuur. Professionele en persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk; we bieden onze medewerkers gelegenheid opleidingen en trainingen te volgen. En we stimuleren een goede balans tussen werk en privé.

Wat bieden wij jou verder?

We bieden een veelzijdig takenpakket met veel ruimte voor eigen inbreng. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt minimaal € 2.484 (schaal 8, starter) en maximaal € 5.169 (schaal 11, senior) bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Naast je salaris krijg je een individueel keuzebudget (IKB). Dit is een vast percentage van 17,05% dat je maandelijks opbouwt en in kunt zetten voor onder meer extra salaris, extra vakantie-uren, uitruil reiskosten woon-werkverkeer of de aanschaf van een fiets.

Enthousiast geworden?

Reageer dan uiterlijk maandag 20 september op deze vacature via onderstaande sollicitatieknop.

De eerste gesprekken vinden plaats op 27 en 28 september. Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met Judith Laarhoven, hoofd afdeling bedrijfsondersteuning, telefoonnummer 06-12322684.


Vergelijkbare zoekopdrachten: < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, HBO, 5-10 jaar, > 10 jaar, Gemeente, Financiele Administratie, Financieel Adviseur