Financieel Adviseur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 14-09-2021 om 09:00 uur) Als financieel adviseur ben jij v oor financiële vraagstukken en dossiers  het primaire aanspreekpunt van de betrokken (drie) afdelingsmanagers en hun (account)managers/beleidsmedewerkers. 
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum:01-10-2021
Einddatum:01-04-2022
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week:36
Sluitingsdatum:  14-09-2021 om 09:00 uur

 

De gemeente Amersfoort is op zoek naar een financieel adviseur.

Voor financiële vraagstukken en dossiers ben jij (in de functie van financieel adviseur) voor de afdelingen woon- en werkklimaat (exclusief het cluster cultuur), vergunning/toezicht/handhaving en belastingen het primaire aanspreekpunt van de betrokken (drie) afdelingsmanagers en hun (account)managers/beleidsmedewerkers. Met hen doorloop je de hele jaarlijkse planning- en controlcyclus. Je geeft concrete en heldere financiële adviezen op het hele speelveld en zorgt voor de financiële onderbouwing bij de voorliggende vraagstukken en bestuurlijke voorstellen. Je levert een pro-actieve en innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering  van processen en producten binnen het team Adviseurs.  Je onderhoudt in- en externe contacten en neemt deel aan in- en externe overleggen met verbonden partijen.


Functie-eisen

 

  • HBO/WO opleiding;
  • Minimaal 3 jaar recente werkervaring als financieel adviseur bij een 50.000+ gemeente;
  • Kennis van financieel advies bij beleidsmatige/beleidsrijke afdelingen van gemeenten;
  • Minimaal 4 jaar recente werkervaring (in de financiële sector) bij een 100.000+ gemeente.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Overheid