Adviseur Kostendeskundigheid

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 01-09-2021 om 08:00 uur) De gemeente Utrecht is opzoek naar een Adviseur Kostendeskundigheid. Als adviseur Kostendeskundigheid bij de Stadsingenieurs van de gemeente Utrecht ben je van de initiatieffase t/m de nazorgfase (nacalculatie) actief betrokken bij nagenoeg alle initiatieven en projecten in de openbare buitenruimte.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum: 06-09-2021
Einddatum: 31-12-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: 01-09-2021 om 08:00 uur

 

Je taken zijn:
Als adviseur Kostendeskundigheid bij de Stadsingenieurs van de gemeente Utrecht ben je van de initiatieffase t/m de nazorgfase (nacalculatie) actief betrokken bij nagenoeg alle initiatieven en projecten in de openbare buitenruimte.
Concreet houdt dit in dat jij:

 • Goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen het vakgebied kostendeskundigheid;
 • De consequenties bij ruimtelijke ontwikkelingen overziet;
 • Contacten onderhoud, ook binnen de G4;
 • Onze projectmanagers adviseert over (complexe) technische vraagstukken;
 • Zelfstandig budgetramingen, ontwerpramingen en kosten ramingen opstelt volgens de SSK methodiek;
 • Bestek calculatie opstelt en/of controleert;
 • Kennis en aantoonbare ervaring hebt met de RAW systematiek en ander contract vormen; zoals UAV_gc;
 • Ons kostensysteem/prijzenboek GWW breed actueel houd.

Korte beschrijving speelveld
Als adviseur Kostendeskundigheid ga jij werken voor de groep Infra van Stadsingenieurs – makers van de Utrechtse buitenruimte. Stadsingenieurs is één van de zes afdelingen van Stadsbedrijven en is het interne ingenieursbureau van onze gemeente. We houden ons bezig met de unieke combinatie van kennis van de stad én techniek. Onze belangrijkste taak is het leveren van (ruimtelijke) expertise voor projecten gericht op duurzame ontwikkeling, inrichting en groot onderhoud van de openbare ruimte. Zowel onder- als bovengronds. Daarbij is ons streven de leefbaarheid van de stad naar een steeds hoger niveau te tillen door gezamenlijk met onze inwoners de stad water robuust en klimaatbestendig in te richten.


Functie-eisen

 

 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar, maar bij voorkeur 5 jaar kennis en ervaring op het gebied van Kostencalculaties en verhardingen;
 • Je hebt recente ervaring bij een G4 stad/100.000K plus gemeente;
 • Je hebt kennis en ervaring met de RAW systematiek en ander contractvormen zoals UAV-GC;

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Utrecht, Financiele Administratie, Overheid