Subsidie Coördinator

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 07-09-2021 om 09:00 uur) Jij werkt mee aan de afronding van het proces rondom de grondslagen voor subsidiebedragen die recent is herijkt. 
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum: 24-09-2021
Einddatum: 31-12-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 24-28
Sluitingsdatum: 07-09-2021 om 09:00 uur

 

De gemeente Veldhoven is op zoek naar een Subsidie Coördinator

Opdrachtomschrijving
We hebben recent de grondslagen voor subsidiebedragen herijkt. Dit proces moet verder worden afgerond. Ook moeten de interne werkprocessen worden gestroomlijnd en vastgelegd. Hierbij hoort ook de aanschaf van een geautomatiseerd systeem en de invoering van het online aanvragen van subsidies. Jij hebt hierin de coördinerende en adviserende rol en stuurt ook op de implementatie. Daarnaast ga jij aan de slag met de doorontwikkeling van het accountmanagement. Je adviseert en ondersteunt daarbij je collega’s en bent ook zelf accountmanager van een aantal organisaties in het maatschappelijk veld.

Extra informatie

  • Optie tot verlenging: 3 x 4 maanden;
  • Standplaats: Gemeentehuis Veldhoven/thuiswerkplek.


Functie-eisen

 

  • HBO/WO diploma bedrijfskunde, bestuurskunde;
  • Twee jaar relevante werkervaring bij voorkeur op het terrein van subsidieverstrekking;
  • Goede kennis van Excel;
  • Kennis en ervaring om werkprocessen en projecten lean en mean vorm te geven en aan te sturen;
  • Ervaring met het beheren van budgetten, de gemeentelijke begrotingscyclus en met het sturen op financieel administratieve werkprocessen;
  • Je beschikt over een grote dosis politieke sensitiviteit en hebt gevoel voor de politieke verhoudingen binnen een gemeente.

 

Competenties

  • Flexibel, verantwoordelijk, zelfstandigheid, analytisch vermogen, inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden, samenwerken, regisseren en nauwkeurigheid. Financieel onderlegd zijn is een pre.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Overheid