Adviseur Planning en Control

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 02-09-2021 om 09:00 uur) Als adviseur planning en control ben je onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening 2021 en de coördinatie van de jaarrekening controle en het uitvoeren van interne controles.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum:20-09-2021
Einddatum:20-03-2022
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week:32-36
Sluitingsdatum: 02-09-2021 om 09:00 uur

 

In de rol van adviseur planning en control ben jij verantwoordelijk voor:

 • Opstellen van de jaarrekening 2021 en de coördinatie van de jaarrekening controle;
 • Voorbereiden van de Veiligheidsregio Utrecht op de op te stellen rechtmatigheidsverantwoording over 2022;
 • Uitvoeren van interne controles;
 • Uitvoeren van overige voorkomende werkzaamheden ten aanzien van de interne planning- controlprocessen, zoals de interne rapportages.

Organisatie
Uw veiligheid, Ons werk
Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van en voor de 26 Utrechtse gemeenten. Wij zorgen elke dag voor de veiligheid van alle mensen die in de regio wonen en verblijven. Dat doen wij met onze centralisten op de 112-meldkamer, onze brandweermensen en onze collega’s van risicobeheersing, crisisbeheersing en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio. Wij zijn er voor de mensen in de samenleving, die rekenen op onze professionaliteit. Onze ambitie is om dat met onze partners steeds beter te doen.
Stafonderdeel Planning en Control bestaat uit 4 personen. Het stafonderdeel Planning en Control ondersteunt directie en bestuur op het gebied van sturing, beheersing en verantwoording. Het stafonderdeel coördineert de totstandkoming en besluitvorming van P&C-producten. Daarnaast adviseert het stafonderdeel over inrichting van processen en systemen, risicomanagement en organisatievraagstukken.

Overig

 • Beschikbaar per 20 september 2021 voor (minimaal) 32 tot 36 uur per week;


Functie-eisen

 

 • Werkervaring met samenstellen van een jaarrekening en begeleiden jaarrekeningcontrole bij gemeenten en/of gemeenschappelijke regelingen;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis en werkervaring met het Besluit begroting en verantwoording (BBV) in de afgelopen 5 jaar;
 • Ervaring met het opzetten en uitvoeren van interne controls;
 • Werkervaring met accountantscontrole (vanuit een gemeente of als accountant/ controller);
 • Bekend met jaarrekeningcontrole bij gemeenschappelijke regelingen, bij voorkeur bij een veiligheidsregio;
 • Gewerkt bij een accountantskantoor en lagere overheden hebben bediend;
 • Ervaring met uitvoeren van interim-controles;
 • Kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot rechtmatigheidsverantwoording en in control verklaringen;
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare kennis van en werkervaring met AFAS Financieel en Excel.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, MBO, Utrecht, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Overheid