Beheerder Microsoft 365

Wij zijn op zoek naar een collega die kennis heeft van en ervaring met het Microsoft 365 platform. Je werkt binnen het ICT team in het brede werkveld van uitvoering, beheer tot en met advies. Je bent een ambitieuze ICT-er, die zowel blij wordt van adviseren als het realiseren van passende ICT oplossingen. 

Als gevolg van de transitie van een managed Citrix omgeving naar een moderne werkplek (Microsoft 365 omgeving) zoeken wij een enthousiaste ICT-er met kennis van en passie voor het Microsoft 365 platform die ons ICT team komt versterken. Onze thuisbasis is Vlissingen maar je krijgt ook de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Als Microsoft 365 beheerder ben jij hét aanspreekpunt voor vragen omtrent Microsoft 365. Vanuit de digitale transformatie adviseer je de organisatie in het toepassen van Microsoft 365 oplossingen. Je denkt hierbij mee in het digitaliseren van werkprocessen en speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling en implementatie van deze oplossingen. Tevens adviseer en ondersteun je gebruikers in het optimaal gebruiken van de Microsoft 365 omgeving. Daarnaast ben je bezig met beheer en monitoring vanuit de verschillende Microsoft 365 beheercentra.

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante ICT opleiding en/of ervaring en beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent leergierig en volgt alle relevante ICT ontwikkelingen;
  • Je bent communicatief vaardig, beweegt je makkelijk binnen team en bent een betrokken en flexibele collega;
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en houdt van aanpakken;
  • Je bent analytisch vaardig en werkt gestructureerd en secuur;

Dit is jouw ervaring:

  • Vertalen van business vraagstukken naar ICT oplossingen binnen de Microsoft 365 omgeving;
  • Implementatie, ondersteuning en adoptie van Microsoft 365 oplossingen;
  • Beheer en ontwikkeling van SharePoint;
  • Beheer van werkplekken vanuit Endpoint manager;
  • Beheer van Azure Active Directory;
  • Beheer van Exchange en Teams.

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met ruim 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze MKB-klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. De praktische vraagstukken van vandaag en de strategie voor de toekomst: onze mensen adviseren op ieder niveau. Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast en denk je dat je als persoon ook bij ons past? Stuur je sollicitatie dan naar ons op. Een persoonlijkheidstest of casus kan onderdeel zijn van de procedure.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Consultancy, Bedrijfsadviseur, Financiele dienstverlening, Zeeland