Junior/ Senior) Assistent Accountant

Voor onze kantoren in Breda en Roosendaal zijn wij op zoek naar collega’s die een boost wil geven aan hun financiële carrière. Wil jij jouw theoretische kennis toepassen in praktijk of ben je op zoek naar een rol met veel verantwoordelijkheid? Wij kunnen je het bieden.

Wie ben jij?

Een enthousiaste professional met de focus op vooruitgang en succes.
Als Assistent Accountant – Klantadviseur in de dop of high potential ben je toe aan de juiste stap in je carrière. Je hebt je Associate Degree Finance & Control, HBO Accountancy, of Universitaire studie succesvol afgerond, of bent in ieder geval bereidt om deze te behalen. Heb je een andere studie afgerond waarvan jij van mening bent dat deze je ook verder helpt in de accountancy? Overtuig ons!

Je bent in staat om het aanspreekpunt van onze MKB klanten te worden en bent verantwoordelijk voor een succesvolle digitale administratieve dienstverlening. Je hebt sterke affiniteit met online dienstverlening en automatisering. We werken bij Schipper o.a. met de pakketten: Basecone, Caseware, Twinfield, Exactonline en Visionplanner. Je bent, nu of op termijn, in staat om zelfstandig jaarrekeningen samen te stellen. Een stevige dosis communicatieve vaardigheden en enthousiasme stellen je in staat om de basis van de advieswerkzaamheden in de vingers te krijgen. Daarnaast ben je secuur, analytisch en heb je een goed gevoel voor cijfers.

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met circa 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op de  ‘Solliciteren Button’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-adviseur Sander Verbraak.

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, MBO, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Noord-Brabant