Medewerker financieel beleid en beheer

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 06-08-2021 om 08:00 uur) Jij bent verantwoordelijk voor de opstelling van de periodieke managementrapportages. Jij hebt een belangrijke rol in het versterken van het budgetbeheer. Je hebt daarvoor intensief contact met de andere medewerkers binnen het team financiën en binnen de organisatie en je beheert het personeelskostenbudget.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum:16-08-2021
Einddatum:30-11-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week:32
Sluitingsdatum: 06-08-2021 om 08:00 uur

 

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de opstelling van de periodieke managementrapportages. Wij willen het budgetbeheer versterken en daarin heb jij een belangrijke rol. Je hebt daarvoor intensief contact met de andere medewerkers binnen het team financiën en binnen de organisatie en je beheert het personeelskostenbudget. In de opstelling van de jaarrekening en bij de tussentijdse rapportages ben je een sparringpartner voor de senior medewerker financieel beheer en de medewerkers financieel beleid. Je bent een belangrijke leverancier voor de financiële stuurinformatie in de planning- en controlcyclus. Daarnaast heb je goed inzicht in de fiscale aspecten die spelen bij de gemeente, met name op het gebied van BTW/BCF, werkkostenregeling en vennootschapsbelasting. Het uitrollen van horizontaal toezicht in de organisatie wordt één van jouw speerpunten.

Organisatie

Werken bij gemeente Goirle betekent:

• werken in een open en informele bedrijfscultuur
• flexibiliteit en ontwikkeling
 • resultaatgericht werken


De gemeente Goirle is een organisatie in ontwikkeling. Doorlopend kijken we samen met medewerkers en onze omgeving wat nodig is om nu en in de toekomst ons werk goed te doen. Waar kansen voor verbetering liggen en hoe we onze medewerkers een inspirerend werkklimaat bieden. We zoeken nieuwe medewerkers die meebouwen aan de toekomst van Goirle.


Functie-eisen

 

  • HBO opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Inzicht in boekhouding en specifieke voorschriften die voor gemeenten gelden;
  • Ervaring met planning- en controlcyclus;
  • Werkervaring binnen gemeenten.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Overheid