Projectcontroller Legmeer Amstelveen

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum:09-08-2021 om 09:00 uur) Als projectcontroller Legmeer binnen gemeente Amstelveen adviseer je zelfstandig de projectorganisatie en het afdelingsmanagement over de beheersing en control van projecten, projectfinanciën, projectadministratie, bedrijfsvoering en processen. 
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum: 1-9-2021
Einddatum: 1-9-2022
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 16
Sluitingsdatum: 09-08-2021 om 09:00 uur

 

De opdracht

Het verouderde bedrijventerrein Legmeer wordt veranderd in een gemengd, duurzaam, groen en toekomstbestendig woon- en werkgebied. De gemeente Amstelveen heeft de regie in de herontwikkeling van het gebied. Een bestaand gebied zoals Legmeer herontwikkelen is ingewikkelder en ingrijpender dan het ontwikkelen van onbebouwde grond. Het is een proces van jaren. Amstelveen wil volgens de eisen van de Woningbouwimpuls de eerste paal voor ongeveer 2.157 nieuwe woningen binnen drie jaar slaan. En binnen tien jaar voor de laatste woningen.

De Projectcontroller Legmeer werkt samen met de collega’s van de projectorganisatie Legmeer en de afdeling Stedelijke Ontwikkeling. Van jou als projectcontroller verwachten wij dat je zelfstandig de projectorganisatie en het afdelingsmanagement adviseert over de beheersing en control van projecten, projectfinanciën, projectadministratie, bedrijfsvoering en processen. Daarvoor werk je samen met planeconomen, projectmanagers en de afdeling financiën om het beheer en de beheersing van projecten, de advisering naar het bestuur hierover, de bedrijfsvoering van de afdeling en de koppeling met de financiële kaders en de P&C-cyclus op orde te krijgen en te houden. 

De organisatie

De gemeenten Amstelveen en Aalsmeer gaan de komende tijd serieus groeien. Gebiedstransformaties, het ontwikkelen van nieuwe bedrijventerreinen, de laatste uitlegwijken, maar zeker ook de focus op binnenstedelijke verdichting. De vraag naar woningen is en blijft in onze regio hoog. Het groene karakter van de gemeenten wordt gewaardeerd, het voorzieningenniveau is hoog, Schiphol geeft serieuze overlast maar zorgt ook voor werk en bereikbaarheid. Wij garanderen je dat er geen tijd is voor een bore out met al deze ontwikkelingen. Amstelveen gaat de komende 10 jaar volledig op de schop, er wordt gewerkt aan de nieuwe tramverbinding en de verbreding van de A9.


Functie-eisen

 

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in een financiële of bedrijfskundige richting;
  • Je hebt kennis van het BBV en ervaring met de gemeentelijke P&C-cyclus;
  • Je hebt aantoonbaar gevoel en ervaring met financial control;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Projectcontroller binnen een gemeente (80.000+)  , opgedaan in de afgelopen 8 jaar;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als Projectcontroller binnen het fysiek domein, opgedaan in de afgelopen 5 jaar;
  • Je hebt ervaring met het lezen en interpreteren van financiële data en rapportages;
  • Je hebt ervaring met het voeren van advies en challengegesprekken;
  • Je hebt ervaring met het opstellen, aansluitingen, onderbouwingen voor het accountantsdossier en hebt ervaring met Total Link en TIM.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Consultancy, Financieel Manager, Overheid