Financieel Adviseur Gebiedsontwikkeling

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 12-08-2021 om 09:00uur) Als je werkt bij gemeente Westland bouw je mee aan onze gemeentelijke organisatie en aan de groei van dit unieke gebied. De uitdagingen zijn groot. De kansen om te groeien ook. 
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum: 01-09-2021
Einddatum: 01-03-2022
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: 12-08-2021 om 09:00 uur

 

Opdracht
Onze financieel adviseurs zijn een expert in gemeentefinanciën, vallen centraal onder Cluster Bedrijfsvoering (taakveld Financiële Concerntaken), maar zijn als adviseur gekoppeld aan één of meerdere clusters. De nadruk in deze opdracht zal liggen op de (strategisch) financiële advisering rond grondzaken, grondbeleid en grondexploitaties. Hierbij zorg je er voor dat de adviezen in lijn zijn met het BBV, weet je proactief mee te denken, maar ook de verankering in de administratie te begeleiden. Verder draag je bij aan de algemene werkzaamheden. Denk hierbij aan begrotingswijzigingen, het samenstellen van de delen van de P&C-documenten en algemene adviesvragen.

Organisatie
Westland. De Glazen Stad. Dankzij de meest innovatieve agri-sector ter wereld zijn we de vijfde economie van Nederland. Met meer dan 110.000 inwoners die hier wonen, werken, leren en recreëren. In een omgeving die snel verandert, zoeken we steeds opnieuw naar een nieuwe balans. Een balans tussen een groeiende economie en leefbaarheid. Tussen bereikbaarheid en een gezond leefmilieu. En tussen investeren in nieuwe ontwikkelingen en zorgen voor mensen die het moeilijk hebben.

Als je werkt bij gemeente Westland bouw je mee aan onze gemeentelijke organisatie en aan de groei van dit unieke gebied. De uitdagingen zijn groot. De kansen om te groeien ook.

Omschrijving kandidaat
Liefde voor je vak is duidelijk aanwezig. Je steekt je handen uit de mouwen. Je bent financieel adviseur in hart en nieren. Naast je vakkennis heb je daarom goede adviesvaardigheden en politieke sensitiviteit, zodat je makkelijk en razendsnel schakelt tussen operationele, tactische en strategische vraagstukken.

De nadruk in deze opdracht zal liggen op de (strategisch) financiële advisering rond grondzaken, grondbeleid en grondexploitaties. Hierbij zorg je er voor dat de adviezen in lijn zijn met het BBV, weet je proactief mee te denken, maar ook de verankering in de administratie te begeleiden. Verder draag je bij aan de algemene werkzaamheden. Denk hierbij aan begrotingswijzigingen, het samenstellen van de delen van de P&C-documenten en algemene adviesvragen.

Competenties

  • ­ Je steekt je handen uit de mouwen.
  • Je bent financieel adviseur in hart en nieren.
  • Je bent een zelfstandige en doortastende verbinder.
  • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen, bent accuraat en durft te zeggen waar het op staat.
  • Naast je vakkennis heb je daarom goede adviesvaardigheden en politieke sensitiviteit, zodat je makkelijk en razendsnel schakelt tussen operationele, tactische en strategische vraagstukken.


Functie-eisen

 

  • Je beschikt over een afgeronde bachelor HBO, maar bij voorkeur WO opleiding in een financieel / economische richting;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als financieel adviseur op het gebied van grondzaken/grondexploitaties;
  • Werkervaring als financieel adviseur binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 5 jaar;
  • Kennis van gemeentefinanciën / BBV opgedaan d.m.v. werkervaring in de afgelopen 3 jaar of een gevolgde opleiding / cursus;

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, MBO, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Overheid