Administratief medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 06-08-2021 om 09:00 uur) Als administratief medewerker zorg jij, samen met je directe collega’s, voor de administratieve ondersteuning binnen het team. Mede door jouw ondersteuning kunnen de vakinhoudelijke medewerkers optimaal worden ingezet.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum:16-08-2021
Einddatum:16-11-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week:32
Sluitingsdatum: 06-08-2021 om 09:00 uur

 

Als administratief medewerker zorg jij, samen met je directe collega’s, voor de administratieve ondersteuning binnen het team. Mede door jouw ondersteuning kunnen de vakinhoudelijke medewerkers optimaal worden ingezet. Je bent verantwoordelijk voor digitaal administratief verwerken van de aanvragen van de omgevingsvergunningen bedoeld voor deze afdeling, de daarmee samenhangende inkomende post en de contacten met de aanvragers en ketenpartners. Je boekt de aanvragen afkomstig uit het Omgevingsloket online (OLO) in Key2vergunningen en brengt deze verder in procedure. Daarnaast draag je bij aan de digitale transformatie als gevolg van de komst van de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging bouwen. 

Overig
Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden o.b.v. een (tijdelijk) loondienstverband.
Factureren als ZZP'er is niet mogelijk aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. ZZP'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen.

 


Functie-eisen

 

  • MBO opleiding;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring/stage ervaring in een vergelijkbare functie in de afgelopen 5 jaar;
  • Ervaring met het werken met Omgevingsloket online (OLO) en key2vergunningen;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring/stage ervaring in een vergelijkbare functie in de afgelopen 5 jaar bij een gemeente.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Flevoland, Overheid