Financieel Adviseur P&C

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 11-08-2021 om 09:00 uur) Als financieel adviseur ben je onder andere verantwoordelijk voor het coördineren van het proces van planning & control, met name voor het opstellen van de jaarrekeningcontrole.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum:01-09-2021
Einddatum:31-12-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week:28-32
Sluitingsdatum: 11-08-2021 om 09:00 uur

 

De gemeente Katwijk staat voor een grote financiële opgave. Om de financiële huishouding op lange termijn gezond te houden, heeft het college een concept-taakstelling opgesteld. In het proces om te komen tot een definitief meerjarenplan speelt het cluster financiën een essentiële rol. Van het uitvoeren van alternatieve voorstellen tot het financieel vormgeven van nieuw beleid. Daarnaast kijkt de organisatie ook steeds meer naar het maatschappelijk effect van het eigen beleid. Dat alles tegen een achtergrond van een organisatie die druk bezig is om financiële processen op orde te krijgen.
De gemeente Katwijk zoekt een financieel specialist voor de volgende werkzaamheden:
• Coördineren van het proces van planning & control, met name voor het opstellen van de jaarrekeningcontrole 2020.
• Uitwerken van een concreet raamwerk die als basis dienen voor betrouwbare en heldere budgetanalyses en het beoordelen van besteding van middelen.

Organisatie
Met ruim 65.000 inwoners vormt Gemeente Katwijk een krachtige gemeentelijke organisatie en is zij tegelijk in staat om dichtbij en samen met de inwoners van de vier kernen Katwijk aan Zee, Katwijk aan den Rijn, Rijnsburg en Valkenburg te werken aan de kwaliteit van werken, wonen en leven.

Overig
‘‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad.

 


Functie-eisen

 

  • HBO bachelor of WO master opleiding  in de richting van bedrijfskunde of economie;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als senior financieel adviseur in een gemeentelijke organisatie;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het coördineren als eindverantwoordelijke van een p&c product en ervaring met jaarrekeningen in een gemeentelijke organisatie;
  • Werkervaring met Key2Finance-software alsmede Microsoft office in de afgelopen 2 jaar;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als coach of leidinggevende van financieel adviseurs.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, MBO, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Overheid