Manager Finance & Control

Manager Finance & Control (lid MT)
Standplaats: Den Haag, fulltime

 

Eerst stellen wij ons graag even voor

De KNMP is de beroeps- en brancheorganisatie voor apothekers. De organisatie behartigt de belangen van de leden, de branche en de farmacie in het algemeen. In alle activiteiten staat de essentiële rol van de apotheker en het apotheekteam in de zorgverlening centraal. Als onderdeel van de totale zorgketen staat de vereniging voor een effectieve en patiëntgerichte farmaceutische zorg, waarbij medicatieveiligheid en kwaliteit in de branche voorop staan.

 

Wat houdt de functie in?

Als manager Finance & Control (hierna F&C) ben je verantwoordelijk voor de financiële strategische beleidsvorming en bijbehorende realisatie en control binnen de organisatie en gelieerde rechtspersonen. Daarnaast adviseer je de directie, financiële commissie en besturen over financiële en bedrijfseconomische ontwikkelingen binnen de KNMP-vereniging. Je ontwikkelt mede het beleid op het gebied van de bedrijfseconomische belangenbehartiging.

In deze brede functie geef je direct leiding aan de afdeling financiële administratie (7,2 fte). Naast de realisatie van de maand-, kwartaal- en jaarcijfers en de geconsolideerde cijfers zorgt de afdeling F&C ook voor een juiste strategische budgettering. Daarnaast zijn projectcontrol, managementinformatie en subsidiebeleid belangrijke aandachtsgebieden binnen de afdeling. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie, bent lid van het MT en bent het financiële aanspreekpunt voor (sectie)bestuur. Tevens vervul je de rol van secretaris voor de financiële commissie. Kijk op onze website voor het uitgebreide functieprofiel.

 

Wat vragen we van je?

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding en ruime werkervaring (> 8 jaar) als manager van een financiële afdeling, ook in bestuurlijke omgevingen.
  • Je hebt een overtuigende visie op F&C-dienstverlening en bent sterk in de doorvertaling naar business cases, projecten, bedrijfsprocessen en dergelijke.
  • Je bent resultaatgericht, communicatief sterk en ambitieus.
  • Ervaring binnen een branche- of beroepsvereniging is een pre.

 

Wat bieden wij?

Wij vragen veel van onze medewerkers, maar bieden ook goede faciliteiten, zoals:

  • aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling, o.a. met diverse incompany-opleidingen;
  • een flexibele verlofregeling;
  • een gedegen pensioenregeling;
  • een vergoeding voor woon-werkverkeer.

 

Werken bij de KNMP

Werken bij de KNMP betekent vooral ook samenwerken. Samenwerken om onze leden het beste te bieden. Nu én in de toekomst. Dit betekent dat onze medewerkers voortdurend streven naar verbetering, optimalisatie en het steeds weer benutten van kansen voor de leden. Met elkaar, met de leden en andere belanghebbenden. Werken bij de KNMP is meer dan alleen een baan. Met je werk draag je bij aan het leveren van goede farmaceutische patiëntzorg. Werk dat ertoe doet! Kijk op www.knmp.nl voor meer informatie over onze organisatie.

De KNMP is in het centrum van Den Haag gehuisvest in een fraai historisch pand. Desgewenst parkeer je met de auto dichtbij, maar de trams en bussen stoppen voor de deur en het station ligt op loopafstand.

 

Solliciteren?

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Diana Tisseur (Manager P&O), 070-3737113. Solliciteren kan via het online sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 5-10 jaar, > 10 jaar, Farmacie, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financial Controller