Medewerker VvE beheer

Medewerker VvE beheer
Nijmegen, 24 uur per week

Hou jij van plannen en organiseren? Heb jij financieel inzicht? Kun jij goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en vind je het leuk om verschillende VvE besturen te ondersteunen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Wat ga je bij ons doen?
Binnen de functie van medewerker VvE beheer ben je verantwoordelijk voor het beheren van Verenigingen van Eigenaren op financieel, administratief en juridisch gebied. Je werkt samen met de technisch beheerder van de VvE. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de leden en de bestuursleden van de VvE’s en externe partijen. Relatiebeheer is een kerntaak van de functie. Je ondersteunt en adviseert de VvE-besturen. Ook verzorg je de financiële administratie; verwerkt facturen en bankmutaties en regelt het debiteurenbeheer. Je stelt afrekeningen stook- en servicekosten op, behandelt bank- en verzekeringszaken, zorgt voor het samenstellen van de jaarrekeningen en stelt begrotingen op. De jaarvergaderingen van de VvE’s die vaak in de avond plaatsvinden organiseer en bereid je voor. Ook worden deze vergaderingen door jou bijgewoond en/of voorgezeten en genotuleerd. Je zorgt voor de uitvoer en naleving van de gemaakte besluiten. Ook behandel en adviseer je over juridische aangelegenheden zoals een akte van splitsing en huishoudelijk reglement.

Wie ben jij?
Wij zoeken een collega die accuraat en flexibel is en die snel kan schakelen. Je bent ondernemend en resultaatgericht en houdt van afwisseling tussen relatiebeheer en administratieve en financiële taken. Hiervoor bezit je goede communicatieve vaardigheden en vind je de afwisseling tussen samenwerken en zelfstandig werken fijn. Je bent stressbestendig en dienstverlenend ingesteld. Je hebt minimaal een mbo-werk- en -denkniveau op financieel gebied. Je hebt kennis van de geldende regels en procedures voor VvE beheer of bent bereid dit je snel eigen te maken.

Wie zijn wij?
Talis is een woningcorporatie in Gelderland. We verhuren bijna 10.000 woningen in Nijmegen en ruim 4.000 in Wijchen. Daarnaast zijn we actief op het gebied van projectontwikkeling en de verkoop van woningen. Maar we doen meer. We werken aan de kwaliteit van de woonomgeving, de leefbaarheid in de wijk en op straat. De wensen van onze huurders vinden we belangrijk. Dit zien we terug in maatwerk bij wonen en zorg. We geloven in samenwerking. Daarom zijn we veel in gesprek met klanten en andere partijen, zoals maatschappelijke organisaties.

Daarnaast verzorgt Talis het beheer van diverse Verenigingen van Eigenaren in Wijchen en Nijmegen, voornamelijk waar Talis zelf ook bezit in heeft. Het team Leefbaarheid bestaat uit verschillende professionals die gericht zijn op het leefbaar houden van onze wijken. Dit zijn wijkbeheerder, wijkadviseurs, maar ook vve beheer. Het is een hechte afdeling waarin ontwikkeling en samenwerking voorop staat. Zie jij jezelf al deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren is de intentie deze overeenkomst om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. Je kunt rekenen op een prima salaris, gebaseerd op salarisschaal G van de cao Woondiensten (€ 2.934,- / € 3.754,-) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een loopbaan lang leren wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. We werken tijds- en plaatsbewust, dit waarborgt een goede balans tussen werk en privé. Je standplaats is ons kantoor in Nijmegen en je bent woonachtig binnen een straal van 25 kilometer van ons kantoor.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer inhoudelijke informatie, dan kun je na 16 augustus contact opnemen met Claudia Bisselink (claudia.bisselink@talis.nl of 024 35 23 976). Ben je geïnteresseerd? Mail dan je motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk op 27 augustus 2021 naar vacature@talis.nl. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.talis.nl.

De eerste gespreksronde staat gepland op dinsdag 7 september aanstaande.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Financiele Administratie, Gelderland, Onroerend Goed