Senior Assistent Accountant

Bollard Accountants & Belastingadviseurs is een accountants- en belastingadvieskantoor dat gelooft in de eigen kracht van haar medewerkers. Waarbij er ruimte is voor thuiswerken, flexibele werktijden en het inplannen van eigen werkzaamheden. Hiermee creëren we een balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. De bedrijfscultuur is informeel, de wijze van communiceren is direct en de besluitvormingslijnen zijn kort. Wij zijn een hecht team met een zeer hoge mate van collegialiteit, waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Wij verzorgen met 21 medewerkers het samenstellen van het jaarwerk, de fiscale aangifte, salarisverwerking en de advisering.

Bollard Accountants & Belastingadviseurs heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een

Senior Assistent Accountant
Specialisatie Samenstelpraktijk
32-40 uur per week

Functieomschrijving:
Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandige, gezellige en ervaren nieuwe collega die ons team komt verstevigen. Hij/Zij is momenteel al actief in de accountancy of op een administratiekantoor en is opzoek naar een nieuwe plezierige werkomgeving met nieuwe uitdagingen. Je onderhoud je eigen cliëntenportefeuille. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de afspraken met de cliënt en intern weet je een positieve bijdragen te leveren aan het team. Naast het hebben van een brede kennis, schroom je je niet om van de kwaliteiten van je collega’s gebruik te maken voor een efficiënte dienstverlening richting de cliënt. Vind jij jezelf terug in deze omschrijving, ben je ook communicatief sterk, heb je zelf altijd een uitgesproken mening en spreekt deze functie je aan, dan heten wij jou van harte welkom als onze nieuwe collega.

Werkzaamheden:

  • Het samenstellen van de jaarrekening met bijbehorend digitaal dossier;
  • Aansturen van collega’s in de voorbereidende of aanverwante werkzaamheden;
  • Signaleert attentiepunten bij cliënten;
  • Onderhoudt contact met de cliënt;
  • Beheert een eigen cliëntenportefeuille;
  • Werkt in teamverband;
  • Levert een bijdragen aan kantoorkwaliteit.

Functie-eisen:
Opleiding
HEAO Accountancy, BE of SPD (of afrondende fase)

Aanvullende eisen:
Relevante werkervaring: > 5 jaar
Ervaring met Twinfield / Exact / Basecone zijn een pre.
Je bent bekend met dossiervorming conform NVCOS 4410

Persoonlijke eigenschappen:

  • Teamplayer
  • Kantgericht
  • Contactuele vaardigheden

Aanbod:
Goede arbeidvoorwaarden, zeer prettige en informele werksfeer, mogelijkheid tot professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een onbepaalde tijd contract hoort bij de perfect match tot de mogelijkheden. Salarisindicatie € 3.400 - € 4.200. Pensioenregeling is een 6% beschikbaar premiestelsel, welke volledig door de werkgever wordt vergoed.

Solliciteren op de functie van Senior Assistent Accountant? 
Wij nodigen je graag uit te reageren via onze sollicitatiepagina. Voor nadere informatie of sollicitaties kan je contact opnemen met Bas Dalmulder via de mail op dalmulder@bollard.nl. Ook op de website is nadere informatie te vinden (www.bollard.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
 
Trefwoorden: Accountant, Senior Accountant, Assistent Accountant, Financieel, Finance, Accountancy, Administratie, NIRPA, HBO, Den Haag, Zuid-Holland 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant, HBO+, Parttime, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Den Haag, Senior Assistent Accountant