Belastingadviseur

Teamlead met ervaring als belastingadviseur regiokantoor Overijssel | Zwolle

Ben jij een belastingadviseur en lijkt het jou daarnaast leuk om aanspreekpunt en coach te zijn voor jouw collega’s? Ben je goed in plannen en organiseren? Word dan onze collega!

Het team

Je werkt op het regiokantoor in Zwolle bij de experts van Financieel en Fiscaal Advies (FFA). Vanuit FFA begeleiden we (para)medici op financieel en fiscaal gebied. Het team bestaat uit financieel administratief / boekhoudkundig medewerkers, belastingadviseurs, assistent ondernemersadviseurs en ondernemersadviseurs.

Jouw rol binnen het team

In deze combinatiefunctie adviseer je zowel onze leden als jouw collega’s. Je bent eindverantwoordelijk voor de complete afhandeling van de jaarstukken en fiscale advisering aan onze klanten: zorgverleners. Je initieert en bewaakt periodieke analyses van de financiële en fiscale situatie. Je adviseert zorgverleners proactief over fiscale mogelijkheden. Je herkent brede adviesmogelijkheden gericht op hun toekomst en strategie. Hiervoor schakel je de benodigde specialisten in. Door jouw persoonlijke manier van aandacht geven ontwikkel en onderhoud je langdurige relaties met jouw klanten. Samen bekijk je wat wij, zowel op fiscaal, als administratief terrein, voor hen kunnen betekenen. Het actief binden van nieuwe klanten aan VvAA zie je als een uitdaging.

Je voelt je thuis in zowel de rol van zelfstandig belastingadviseur voor leden als in de rol van belastingadviseur en teamlead voor je collega's. Zo ben je het aanspreekpunt voor collega's van je eigen team. Dit neemt maximaal de helft van je tijd in beslag. De rest van je tijd ben je bezig als trekker in het team, de steunpilaar voor je collega’s. Je fungeert als coach voor de assistenten belastingadviseurs en ondernemersadviseurs en bent de verbinder in het team van belasting- en ondernemersadviseurs. Je hebt het talent voor planning en organisatie om die diversiteit aan taken kundig te beleggen binnen je team en daarmee het beste uit je collega’s te halen.

Als teamlead regiokantoor Overijssel / Zwolle vertegenwoordig je het team in ons kantorennetwerk in Nederland. Wekelijks vindt een operationeel overleg plaats met alle teamleads en managers van onze regiokantoren. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de uitvoering van het jaarplan 2021. Op basis van planning en stuurinformatie wordt continu gestuurd in dit team op de resultaten die we willen realiseren. Het operationeel team rapporteert aan het MT Fiscale en financiële dienstverlening.

Wat bieden wij jou?

VvAA biedt je een afwisselende functie in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. Wij hechten waarde aan jouw ondernemerschap. Je werkt in hoge mate zelfstandig en krijgt uitstekende kansen om je te ontwikkelen. We bieden hiervoor onder andere ruime studie- en opleidingsmogelijkheden. Verder kennen we flexibele werktijden en de mogelijkheid om extra verlofdagen te kopen. Ook verdien je een marktconform salaris, dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring. We bieden je een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Je werkweek bedraagt minimaal 32 uur.

Wat vragen wij van jou?

Je bent in het bezit van een diploma AA/Fiscale economie/Fiscaal recht/RB. Je hebt goede vakinhoudelijke kennis en expertise en houdt deze actief bij. Je bent een professional met minimaal drie jaar relevante werkervaring. Je hebt affiniteit met de gezondheidszorg.

Als belastingadviseur ben je een klantgericht en ondernemend persoon, een trots vertegenwoordiger van VvAA, altijd erop gericht om het zorgverleners makkelijker te maken. Je adviseert onze leden over relevante vraagstukken, treedt op als relatiemanager en weet hen vanaf het begin aan VvAA te binden en van daaruit een langdurige relatie op te bouwen. Je bent teamgericht, analytisch vaardig, kwaliteitsgericht, een verbinder en beschikt over een goed inlevingsvermogen. Daarnaast verlies je deadlines niet uit het oog. Je interpreteert cijfers en vertaalt deze in advies. Ook breng je dit over op onze leden. Je loopt voorop in de ontwikkelingen (kennis) op het vakgebied en hebt een duidelijke visie daarop. Je draagt deze kennis over aan assistent-belastingadviseurs en je haalt er voldoening uit om deze collega’s te coachen.

Meer informatie over de functie?

Bel of app dan met Amarens Kerkhof, 06 13 12 64 37 of mail naar amarens.kerkhof@vvaa.nl


Solliciteren?

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Reageer dan via onderstaande ‘Solliciteren Button’.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Financiele Administratie, Gelderland, Overijssel