Assistent Accountant

Assistent Accountant

Voor onze Samenstelpraktijk in Tiel zoeken wij voor 24-39 uur een Assistent Accountant. Heb jij al relevante werkervaring als Junior/Assistent Accountant of een soortgelijke functie? Lees dan vooral verder!

Dit is van Herwijnen Kreston

Van Herwijnen Kreston is vertrouwenspartner op het gebied van accountancy, strategisch bedrijfsadvies, fiscaal en juridisch advies, administratieve dienstverlening, overnames en waarderingen, salarisadministraties en personeelsadvies. Met diverse specialisaties in huis bieden we een totaalpakket aan onze klant. Van Herwijnen Kreston is onderdeel van het internationale netwerk van Kreston International. We think local, we act global!

Dit ga je bij ons doen

Als Assistent Accountant richt jij je op samenstelwerkzaamheden bij klanten. Om een feeling te krijgen – en te behouden – met jouw klant werk je regelmatig op hun locatie. Inzet voor het uitvoeren van controleopdrachten voor onze klanten behoort eveneens tot de mogelijkheden. Ook word je betrokken bij fiscale vraagstukken en het opstellen van aangiften OB, IB en VPB. De werkzaamheden zijn afwisselend en uitvoerend van aard.

Waarin jij uitblinkt

  • Voor onze samenstelpraktijk zoeken we een Assistent Accountant die kritisch is en streeft naar kwaliteit.
  • Je hebt de HBO opleiding Accountancy/BE afgerond of staat open voor een Post-Bachelor opleiding tot AA.
  • Je werkt goed in teamverband, maar kunt ook zelfstandig uit de voeten.
  • Je hebt kennis van van fiscale zaken en kunt op basis van beschikbare informatie de juiste realistische conclusies trekken.

Met wie je samenwerkt

Van Herwijnen Kreston behoort met ruim 60 collega’s tot de Kreston familie. Iedereen heeft zo zijn of haar talent en ervaring, waardoor er echt als team wordt samengewerkt. Je komt terecht in een team van 5 collega’s waarmee je samen het verschil gaat maken. Gezamenlijk werken jullie aan langdurige, duurzame klantrelaties. Benieuwd naar je nieuwe collega’s? Ontmoet het Herwijnen Kreston team.

Wat wij bieden

Naast een uitdagende job, de juiste balans tussen werk- en privéleven bieden wij je ook goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Salaris op basis van je ervaring;
  • Een laptop en portable monitor voor het werken op locatie of thuis;
  • Pensioenregeling;
  • Mogelijkheid tot korting op je zorgverzekering;
  • Mogelijkheid om 2x per week onder professionele begeleiding met elkaar te sporten;
  • Maandelijkse donderdagmiddagborrel en Periodieke activiteiten voor het personeel.

Let’s get to work!

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Lijkt het je leuk om te werken bij Van Herwijnen Kreston?Dan komen we graag met jou in contact! Klik op de 'Solliciteren Button' en vul het onderstaande formulier in en upload je CV en sollicitatiebrief. Wendy neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. Ook kun je contact opnemen met Wendy Verleun en een mail sturen naar w.verleun@vhkt.nl of  via 0344-621 222.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Belasting, Assistent Accountant, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Gelderland