(Register) Accountant Audit

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Accountant Audit? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en onderneem je graag actie? Streef je naar een goede work-life balance en een prettige samenwerking? Dan past Van Herwijnen Kreston bij jou!

 Dit is van Herwijnen Kreston

Van Herwijnen Kreston is vertrouwenspartner op het gebied van accountancy, strategisch bedrijfsadvies, fiscaal en juridisch advies, administratieve dienstverlening, overnames en waarderingen, salarisadministraties en personeelsadvies. Met deze diensten bieden we een totaalpakket aan onze klant. Van Herwijnen Kreston is lid van het netwerk van Kreston International. We think local, we act global!

Dit ga je bij ons doen

Als Accountant begeleid je de uitvoering van controle-opdrachten op locatie bij de klant en je bent in staat als eindverantwoordelijk Accountant op te treden. Je bent in jouw rol het eerste aanspreekpunt voor een breed scala aan MKB-klanten gevestigd in de regio maar ook daar buiten. Je bent een strategische gesprekspartner voor de ondernemer en kijkt verder dan alleen de cijfers #KnowingYou.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Je bent eindverantwoordelijk voor de controle-opdrachten;
 • Je acquireert nieuwe opdrachten bij bestaande en nieuwe cliënten;
 • Je begeleidt de assistent accountant en maakt deel uit van hun praktijk-ontwikkeling;
 • Je onderhoudt contact met de klant ten behoeve van de uitvoering van de opdracht.

Waarin jij uitblinkt

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde (RA) opleiding;
 • Je hebt passie voor controle en je houdt van uitdaging;
 • Je hebt tenminste 5 jaar ervaring in een audit-praktijk;
 • Je houdt van afwisseling door op verschillende locaties voor verschillende klanten te werken;
 • Je neemt verantwoordelijkheid en je stelt hoge eisen aan kwaliteit;
 • Je hebt affiniteit met IT/data analyse en het ontsluiten van data uit applicaties.

Met wie je samenwerkt

Van Herwijnen Kreston behoort met ruim 60 collega’s tot de Kreston familie. Iedereen heeft zo zijn of haar talent en ervaring, waardoor er echt als team wordt samengewerkt. Je komt terecht in een team van 10 enthousiaste collega’s waarmee je samen het verschil gaat maken. Gezamenlijk werken jullie aan langdurige, duurzame klantrelaties. Benieuwd naar je nieuwe collega’s? Ontmoet het Van Herwijnen Kreston team.

Vitaal werken

Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit én plezier hebt in je werk. Daarom biedt van Herwijnen Kreston een vitaliteitsprogramma aan onze werknemers. Binnen dit programma onderzoeken we je persoonlijke ambities, krijg je thema-workshops en delen we kennis en ervaringen met andere bedrijven in Rivierenland. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan ons volledige vitaliteitsprogramma.

Wat wij bieden

Naast een uitdagende job, de juiste balans tussen werk- en privéleven bieden wij je ook goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Salaris op basis van je ervaring;
 • Keuze uit een zakelijke auto of een mobiliteitsbudget;
 • Een laptop en portable monitor voor het werken op locatie of thuis;
 • Pensioenregeling;
 • Mogelijkheid tot korting op je zorgverzekering;
 • Mogelijkheid om 2x per week onder professionele begeleiding met elkaar te sporten;
 • Maandelijkse donderdagmiddagborrel;
 • Periodieke activiteiten voor het personeel.

Solliciteren en werken in coronatijd

Bij Van Herwijnen Kreston houden we ons uiteraard aan alle coronamaatregelen. Daardoor is het eerste sollicitatiegesprek in principe online, maar kan in overleg ook live. Nieuwe collega’s krijgen de ruimte om met hun mentor tijdens het inwerken op kantoor te zijn. Indien dat niet gewenst of mogelijk is, stellen wij de middelen beschikbaar om thuis verantwoord te kunnen werken (bv. een stoel, een extra scherm en thuiswerkvergoeding). Binnen de geldende regels proberen we de teamleden zoveel mogelijk tegemoet te komen in de wens op kantoor of thuis te werken.

Let’s get to work!

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Lijkt het je leuk om te werken bij Van Herwijnen Kreston? Dan komen we graag met jou in contact! Klik op de 'Solliciteren Button' en vul het onderstaande formulier in en upload je CV en sollicitatiebrief. Wendy neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. Ook kun je een mail sturen naar w.verleun@vhkt.nl of bellen naar 0344 621 222.

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant, Bepaalde tijd, Parttime, Accountant RA, Audit, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Controlling, Financiele dienstverlening, Gelderland