Loonadviseur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Voor onze vestiging in Goes zijn wij op zoek naar een  Loonadviseur.

Wie ben jij?

Als Loonadviseur ben je hét gezicht voor onze klant. Naast je stevige basis aan kennis over lonen, HR en arbeidsvoorwaarden ben je ook communicatief vaardig. Je legt gemakkelijk contact en hebt een open uitstraling. Doordat je ervaring opgedaan hebt in de verwerking van (salaris)administraties kun je in je rol als Loonadviseur goed uit de voeten met het controleren en begeleiden van collega’s die zich op het administratieve vlak bevinden. Je cijfermatige inzicht en doortastendheid helpen je om vanuit de administraties relevante adviezen te signaleren. Jouw communicatieve én commerciële vaardigheden zorgen er vervolgens voor dat je deze ook om kunt zetten in mooie opdrachten. Je geeft adviestrajecten zelfstandig vorm en in samenwerking met jouw collega’s zorg je zo voor een optimale dienstverlening voor de klant.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid:

  • Je beschikt over een vooropleiding op hbo-niveau, bij voorkeur aangevuld met VPS en CBC
  • Je hebt ervaring in de salarisverwerking c.q. –advisering en hebt deze bij voorkeur bij een accountants- of administratiekantoor opgedaan
  • Je hebt een open en enthousiaste persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent proactief en zelfstandig
  • Je bent cijfermatig sterk en leergierig

Wie zijn wij?

De dienstverlening van Sigma Personeelsdiensten omvat het volledige terrein van personeelszaken. Dit is naast de salarisadministratie ook de personeelsadministratie van klanten en advies op het gebied van arbeidsvoorwaarden, cao’s, arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. Daarnaast hebben wij online mogelijkheden voor onze klanten.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op de ‘Solliciteren Button’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-adviseur Sander Verbraak. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Pieter Kole, Manager Salaris & Advies, telefoonnummer +31 113 239 480.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Betalingen, Financiele dienstverlening, Zeeland, Financiele Administratie, Financieel Medewerker