Controleleider

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een ambitieuze Controleleider voor de vestiging Rotterdam.

Als controleleider ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van onze controleopdrachten en beoordeel je de werkzaamheden op vaktechnisch niveau. Vanuit je kennis en expertise begeleid je jouw team en zorg je ervoor dat een opdracht kwalitatief waardig wordt uitgevoerd. Je krijgt de ruimte en verantwoordelijkheid om je eigen werk in te richten, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een goede balans tussen werk en privé.

Je functioneert als aanspreekpunt voor de klant en houdt overzicht op de voortgang van de werkzaamheden binnen de controleopdracht. Je denkt mee over mogelijke aanpassingen in de administratieve organisatie van de klant, de controleaanpak en de controlestrategie en stelt eindrapportages op.

Voor de medewerkers van de controle-afdeling ben je een vraagbaak. Je coacht de (senior) assistenten en bent in staat om hen te inspireren en enthousiasmeren. Samen met de andere managers en controleleiders ben je de verbindende factor in het team lever je een bijdrage aan een verdere groei van onze dienstverlening en de ontwikkeling van medewerkers.

Wie ben jij?

Je bent in de laatste fase van de RA-opleiding. Je hebt 2 tot 4 jaar relevante werkervaring in de begeleiding van collega’s. Leidinggeven gaat jou goed af, je bent ondernemend, enthousiast en betrokken. Je pakt werkzaamheden proactief op en gaat integer te werk. Je bent kritisch en niet bang om je mening te uiten als dat nodig is op een professionele manier. Je vindt het fijn om te schakelen met verschillende disciplines en een grote diversiteit aan klanten. Je zit graag bij de ondernemer aan tafel, communiceert gemakkelijk en je bent bereid om jouw collega’s mee te nemen in hun ontwikkeling.

Binnen de audit ben jij je bewust van je maatschappelijke rol. Je weet hoe jij je verantwoording pakt en aflegt en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met ruim 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze MKB-klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. De praktische vraagstukken van vandaag en de strategie voor de toekomst: onze mensen adviseren op ieder niveau. Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op de ‘Solliciteren Button’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je daarbij uit je motivatiebrief en CV te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Coen Polderman (Senior Manager Controle), telefoonnummer 010-480 01 55.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Controlling, Financiele dienstverlening, Zuid-Holland, Group Controller