(Senior) Belastingadviseur

Voor ons kantoor in Roosendaal zijn wij op zoek naar een (Senior) Belastingadviseur die een uitdaging met beide handen aanpakt.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij kunnen je die bieden. Voor ons kantoor in Roosendaal zijn wij op zoek naar een adviseur die, naast het vakinhoudelijke werk, energie krijgt van netwerken én het uitbouwen van een team. Je krijgt een rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Durf jij dat aan?

Dankzij jou zijn onze klanten verzekerd van optimale fiscale advisering. Je kan niet wachten om met je drive en passie een grote glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Jij ziet kansen in plaats van bedreigingen en benoemt behoeftes bij klanten waarvan ze zichzelf nog niet bewust waren.

Als Belastingadviseur werk je zelfstandig, maar je doet het niet alleen. Met de diverse fiscale collega’s die we binnen Schipper rijk zijn levert eenieder een bijdrage aan de beschikbare fiscale vakkennis. Je ben een vraagbaak voor collega’s en helpt de collega’s met minder ervaring zichzelf te ontwikkelen op vakinhoudelijke én communicatieve aspecten, zodat we ook in de toekomst onze dienstverlening kunnen borgen en uitbreiden. We hebben de ambitie om onze fiscale afdeling in Roosendaal uit te breiden, zowel met klanten als met nieuwe collega’s.

Wie ben jij?

Jij bent een stabiele factor waar niet alleen onze klanten, maar ook jouw collega’s op kunnen bouwen. Je haalt energie uit het analyseren van fiscale vraagstukken, waarbij je samen met jouw collega’s werkt aan onderscheidende adviezen. Jouw kennis heb je opgedaan tijdens een fiscale vooropleiding op universitair niveau (bijvoorbeeld fiscaal recht, fiscale economie of RB master belastingadviseur), maar de kneepjes van het vak heb je geleerd in een vergelijkbare werkomgeving. Tenminste 5 jaar relevante werkervaring binnen het MKB-segment is gewenst.

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met ruim 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze MKB-klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. De praktische vraagstukken van vandaag en de strategie voor de toekomst: onze mensen adviseren op ieder niveau.

Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op de ‘Solliciteren Button’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je daarbij uit je motivatiebrief en CV te uploaden waarmee je ons overtuigt van jouw kunnen!

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR Adviseur Sander Verbraak. Hij helpt je graag verder.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Agrarische bedrijven, 5-10 jaar, Controlling, Belastingadviseur, Financiele Administratie, Limburg, Financieel Adviseur, Noord-Brabant