Medewerker personeels en salarisadministratie

(Sluitingsdatum: 21-07-2021 om 09:00 uur) De gemeente Waalwijk is per direct op zoek naar een ervaren medewerker personeels- en salarisadministratie (PSA) met ruime en recente ervaring van de softwarepakketten van Visma Raet.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum: 01-09-2021
Einddatum: 31-10-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 20
Sluitingsdatum: 21-07-2021 om 09:00 uur

 

De gemeente Waalwijk is per direct op zoek naar een ervaren medewerker personeels- en salarisadministratie (PSA). Door vertrek van één van de vaste medewerkers, hebben zij behoefte aan versterking, ook, omdat ze volop bezig zijn met de aanbesteding voor hun PSA systeem.

We verwachten van jou dat de softwarepakketten van Visma Raet geen geheimen kent. Je bent stevig en ervaren in de salariswerkzaamheden en bedreven in het werken met E-HRM processen binnen Youforce (MSS en ESS). Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt met het inrichten en aanpassen van processen (applicatiebeheer). Je bent een kei in samenwerken, stelt je stevig op als dat nodig is en je overtreft verwachtingen als het gaat om service-en klantgerichtheid (zowel richting de HR adviseurs als onze overige klanten).  

Achtergrondinformatie:

 • Er is een vacature vrij voor een medewerker PSA door vertrek van een collega. Het gaat om 20 uur per week. We gaan deze vacature vanzelfsprekend weer opvullen, maar in de tussentijd staan we te springen om versterking.
 • De gemeente Waalwijk heeft een Europese aanbesteding in voorbereiding voor het PSA systeem. We beogen begin 2022 te gunnen en gebruiken 2022 voor succesvolle implementatie.
 • HRM bestaat in de gemeente Waalwijk uit 2 medewerkers PSA, een kwaliteitsmedewerker, twee arbo professionals, een organisatiecoach en 5 HR adviseurs. Het team HRM & Ondersteuning bestaat verder uit de disciplines concernjuristen, bestuursondersteuning, project- en programmaondersteuning en de secretariaten voor bestuur, directie en management.
 • Het team is erg gedreven en gezellig.
 • De gemeente werkt hybride, dat wil zeggen een combinatie tussen remote en op kantoor werken.
 • Je bent in ieder geval beschikbaar op vrijdagochtend.

Werkzaamheden:

 • Het voeren van de personeels- en salarisadministratie
 • Samen met de HR adviseur maak jij je sterk om een deel van de 14 teams volledig te ondersteunen. Je verricht hierbij alle voorkomende PSA taken: van het verzorgen van zorgverlof tot de maandelijkse salarisverwerking en van het verwerken van arbeidscontracten tot communicatie op intranet.

Extra informatie

Optie tot verlenging: 2 x 1 maand;


Functie-eisen

 

 • In ieder geval beschikbaar op vrijdagochtend;
 • Minimaal 2 jaar recente werkervaring in het werken met de PSA;
 • Minimaal 2 jaar recente werkervaring met het PSA systeem van Visma Raet;
 • Werkervaring binnen een gemeentelijke overheidsorganisatie.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 5.000 - € 7.000, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Overheid