Payroll Medewerker (M/V)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Handicare Stairlifts is een van de internationale marktleiders waar elke dag zo’n 500 vakmensen werken aan de beste trapliften. Vanuit Heerhugowaard (NL) en Kingswinford (UK) ontwikkelt, produceert en verkoopt Handicare Stairlifts trapliften voor alle soorten trappen, overal ter wereld. Handicare Stairlifts is actief in 32 landen en heeft vestigingen in Nederland, Verenigd Koninkrijk, China, Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland.

Vind je het interessant om in een internationale omgeving te werken? Op de finance afdeling (6 medewerkers) in Heerhugowaard ontstaat er een vacature als:

Payroll Medewerker (M/V)
32 uur


Wat ga je doen als Payroll Medewerker?
Als Payroll Medewerker ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering, voortgang en controle van de salarisverwerking. Je verzorgt de salaris- en personeelsadministratie voor de vestigingen in Heerhugowaard, Duitsland, Frankrijk en Italië. In de buitenlandse vestigingen werken we samen met administratiekantoren die op de hoogte zijn van de lokale regelingen. Daarnaast verricht je diverse uitvoerende en controlerende werkzaamheden met betrekking tot pensioenregelingen, sociale verzekeringen en de loonaangifte. Het is jouw rol om erop toe te zien dat de actuele wetgeving en de CAO wordt toegepast in samenspraak met de afdeling HR. Je beantwoordt vragen van salaris technische aard en signaleert eventuele knelpunten.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van het Praktijkdiploma Loonadministratie of een gelijkwaardig diploma.
  • Je beschikt bij voorkeur over enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie en je beschikt over uitgebreide kennis van de loon- en salarisadministratie.
  • Je hebt affiniteit met de financiële administratie en bent back up bij financiële activiteiten als facturatie en BTW aangifte.
  • Je communicatieve vaardigheden (ook in het Engels) zijn goed ontwikkeld.
  • Mis je informatie? Dan ga jij zelfstandig op onderzoek uit en weet je een vraagstuk succesvol te beantwoorden.
  • Je bent pragmatisch en analytisch; je maakt een juiste inschatting welke actie nodig is en schakelt snel om tot de juiste oplossing te komen.
  • Je bent nauwkeurig en betrouwbaar met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.


Wat biedt Handicare Stairlifts jou?
Een baan bij een succesvolle internationale organisatie die continu in beweging is. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend. Ook is het bij ons mogelijk om een opleiding te volgen om jezelf te ontwikkelen. Verder kom je te werken in een enthousiast team van collega’s, dat gelooft in het product, de markt en het bedrijf.

Je interesse gewekt in bovenstaande vacature?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Lisanne de Haas, telefoon (072) 576 8888 of kijken op www.handicare-trapliften.nl.

Solliciteren op de functie van Payroll Medewerker
Wij nodigen jou van harte uit om te reageren. Laat je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Payroll, medewerker Payroll, loonadministratie, salarisadministratie, personeelsadministratie, vacature Heerhugowaard


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, In overleg, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Dienstverlening algemeen, Financiele Administratie, Flevoland, Groothandel/Detailhandel, Salaris Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker