Financieel Administratief Medewerker (Persoonlijke Boekhouder)

Ben jij sociaal én een goede boekhouder? Krijg jij energie van klanten adviseren, zodat zij dankzij jouw tips belastingeld kunnen besparen? Dan is dit de vacature die jij zoekt!

BamBoek is 1 van de snelst groeiende administratiekantoren van dit moment. Wij zoeken nieuwe teamspelers met de "BamBoek factor": jong, modern en proactief. Of je nou ervaren bent of heel graag ervaring wil opdoen. Bij BamBoek kun je aan de slag om jouw ambities waar te maken!

 

Over BamBoek
BamBoek helpt eenmanszaken door de volledige boekhouding voor ze te doen. Wij breken met de gevestigde orde van traditionele administratiekantoren. We doen alles digitaal en gebruiken kunstmatige intelligentie (AI) technologie. Bij ons geen wachtmuziekjes en maatpakken. Wij zijn de boekhouder die iedereen zoekt: je kunt met ons lachend een biertje drinken op een festival EN wij halen alles uit jouw administratie!

Wat misschien onbegrijpelijk lijkt, maken wij graag inzichtelijk voor al onze klanten. Wij gaan graag in gesprek met onze klanten en voorzien ze van gevraagd en ongevraagd advies.

Bij BamBoek werken echte teamspelers. Samen werken we hard en houden we elkaar altijd scherp. Kwaliteit, en dus de klant, staat boven alles. Maken wij dan nooit lol? Integendeel! Dat is onderdeel van de "BamBoek factor". Van diepzinnige gesprekken tot flauwe grappen, 's ochtends al direct bij de standup, tijdens onze dagelijkse lunchwandelingen of bij de teamuitjes!

Kom een dagje proef werken en ervaar ons teamgevoel!

 

Waar hebben wij jouw hulp bij nodig?
Bij BamBoek zijn wij per direct op zoek naar sociale, accurate en kwaliteitsgerichte Persoonlijke Boekhouders. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, wij lijden je op tot Champions League speler in ons team. Zeker verwachten wij een gezond stel hersens en een excellente basiskennis op het gebied van boekhouden. Wat veel belangrijker is: je bent leergierig, ambitieus en hebt de potentie om door te groeien tot echte belastingexpert. Bij BamBoek: een Ervaren Persoonlijke Boekhouder!

In deze uitdagende en afwisselende functie ben jij de Persoonlijke Boekhouder van een eigen groep klanten. Voor elk puntje en komma in de administratie heb jij een verklaring. Daarnaast kun jij met jouw belastingkennis klanten adviseren, zodat zij belastinggeld besparen!

Als Persoonlijke Boekhouder bij BamBoek houd jij je onder andere bezig met de volgende werkzaamheden.

 • Financiële administraties verwerken en controleren;
 • Fiscale aangiftes (BTW, IB) indienen;
 • Maand-, kwartaal- en jaarcijfers opstellen, controleren en bespreken met klanten;
 • Advieskansen signaleren en klanten adviseren.

 

Wat vragen wij van jou?
Herken jij jezelf in onderstaande omschrijving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Werkervaring is niet verplicht, wel gewenst;
 • Je hebt een hands on-mentaliteit, een proactieve houding en afspraak is afspraak;
 • Je bent echt heel nauwkeurig, ambitieus en een sociaal persoon;
 • Je staat openstaat voor feedback en je bent leergierig;
 • Je bent een echte teamspeler: doelgericht en enthousiast.

 

Wat schuift het?
Gegarandeerd plezier in je werk! Je maakt deel uit van een hecht team bij 1 van de snelst groeiende administratiekantoren van dit moment.

 • Marktconform salaris (€2.000 - €3.500) o.b.v. 1 FTE, ingeschaald op basis van relevante werkervaring;
 • Voltijd of deeltijd, in overleg is alles mogelijk;
 • Moderne pensioenregeling;
 • Vakantiedagen, vakantiegeld en een reiskostenvergoeding;
 • Laptop én bedrijfstelefoon;
 • Informele werksfeer, flexibele werktijden en -plekken;
 • Kans om een belastingexpert te worden, zodat jij écht geld kunt verdienen voor klanten.

En last but not least: een welkomstcadeau ter waarde van €400!

 

Klaar voor een avontuur?
Laten we samen werken met hetzelfde doel: tevreden klanten en lol met elkaar!

Laat ons weten waarom jij de beste aanvulling bent op ons team. Wij komen graag met je in contact!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, In overleg, Administratief Medewerker, MBO, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Financieel Medewerker