Financial Accountant (32-38 uur)

Ben jij proactief, accuraat en wil je samen met ons voor het resultaat gaan? Kun je goed samenwerken en ben je klantgericht? Lees dan snel verder!

 

Financial Accountant

(32 – 38 uur)


MS Mode is dé nummer 1 in Curvy Fashion! Om onze expertise nog meer in te kunnen zetten, zijn wij op zoek naar ondernemende collega’s die samen met ons de groei van MS Mode willen doorzetten.

Al meer dan 50 jaar is MS Mode is gespecialiseerd in het ontwerpen van curvy fashion met de perfecte fit voor een perfecte prijs. Dat zie je terug in zowel de pasvorm van de kleding als in de modellen en de maten. Onze collectie is verkrijgbaar in de maten 40 t/m 52 en wordt wekelijks vernieuwd. Wij hebben winkels in binnen- en buitenland en verkopen onze kleding daarnaast via onze vernieuwde, internationale webshop in zes verschillende landen. Verbetering en vernieuwing spelen bij ons een hele belangrijke rol.
Curvy vrouwen staan hierbij centraal; wij luisteren naar hun verhaal en feedback en proberen op die manier het beste in hen én in onszelf naar boven te halen. Wij houden van curvy vrouwen, maar wij houden ook van het milieu. Daarom streven wij er bij MS Mode naar dat al onze kleding wordt gemaakt met een schoon geweten en schone handen. Met ander woorden; met respect voor mens, dier, mileu én daar bovenop natuurlijk met respect voor al die mooie rondingen die gezien mogen worden! Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en wil jij samen met ons MS Mode naar een next level brengen? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog op de vacature die bij jou past!

Functie:
In deze functie ben je onderdeel van de afdeling Finance. Samen met je team zorg je voor een juiste en volledige administratie. Je rapporteert aan de Teamlead Finance NL/ BE.

Taken

 • Ondersteunen bij de periodieke afsluitingen
 • Beheren van balansrekeningen
 • Voorbereiden van periodieke aangiftes (omzetbelasting en Intrastat)
 • Verwerken van kostenfacturen
 • Controleren van huisvestigingskosten
 • Ad hoc werkzaamheden


Profiel

 • Afgeronde relevante bedrijfseconomische opleiding op HBO niveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring waardoor deze functie een logische vervolgstap in je carrière is;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Beheersing Franse taal is een pré;
 • Kennis van SAP is een pré’;
 • Competenties die je succesvol maken in deze functie zijn: proactief, resultaatgericht, hands on instelling, accuratesse, stressbestendigheid en kunnen plannen en organiseren.


Wat biedt MS mode?
Een aangename dynamische werksfeer, enthousiaste collega’s en mogelijkheden voor individuele ontwikkeling. Wij bieden een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Daarnaast bieden we je een goede lunch, kun je gratis sporten in onze inpandige gym en kun je met je collega’s van MS Mode en/of andere labels, Coolcat, America Today en FRENDZ borrelen in onze bar “BarGezellig”.

Meer informatie
Vragen? Bel of app Elisa de Boer, Talent Acquisition Specialist +316 46007556.

Geïnteresseerd?
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

Bureaus, bedankt dat jullie willen meebouwen aan ons mooie merk maar op dit moment wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

"IT'S NOT ABOUT THE SIZE YOU WEAR. BUT THE WAY YOU WEAR YOUR SIZE"

Trefwoorden: Accountancy, Accountant, Finance, Financieel, Financiële
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Accountant, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Noord-Holland