Senior financieel specialist

Senior Financieel Specialist

Amersfoort

Binnen het Financial Shared Service Center van VolkerWessels Telecom in Amersfoort hebben wij plek voor een Senior Financieel Medewerker. Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega die het aanspreekpunt wil zijn voor de controllers op gebied van financieel administratieve processen. En daarbij ook van uit financiële oogpunt mee wil denken in technologische veranderingen t.a.v. inrichting Data/IT.

Zie jij de connectie met VWT?

Binnen Financial Shared Service Center (FSSC) kom je te werken in een team van zes collega's. Een team waar wij vinden dat een betrouwbare financiële administratie de basis is. Wij werken continue aan verbetering van financiële administratieve processen binnen de organisatie. 

Wij zijn vanwege vervanging op zoek naar een nieuwe collega die ten minste in het bezit is van een afgeronde HBO opleiding richting Bedrijfseconomie, Accountancy of Bedrijfskunde. Aangevuld met minimaal 3 jaar ervaring binnen complexe financiële administraties. Je bent in staat de link te leggen tussen de financiële administratie en de processen in de bedrijfsonderdelen. Je bent handig in Excel en Powerquery en gebruikt dit bij procesanalyses en verbeteringen.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en zoekt je collega's op om informatie te verkrijgen. Het werken onder druk binnen de afgesproken procedures schrikt je niet af. Je streeft een hoge mate van nauwkeurigheid na. Werkt zelfstandig en hebt een pro actieve instelling om kansen te signaleren en aan te pakken. 

Jouw taken en verantwoordelijkheden 

Als Senior Financieel Specialist ben je het eerste aanspreekpunt voor de Controllers van de verschillende bedrijfsonderdelen. Zij stellen jou vragen die betrekking hebben op financieel administratieve processen, verbetervoorstellen en interne controle. Jij weet hoe je rapportages moet lezen en verbanden moet leggen. Jouw financiële kennis en ervaring zet je pro actief in om de bedrijfsonderdelen te ondersteunen.

Naast de verantwoording voor een goede maandafsluiting ben je continu op zoek naar hoe processen te verbeteren zijn en voert deze ook door. Projectmatig kunnen werken vinden wij essentieel om kansen om te zetten naar concrete verbeteringen. Je rapporteert direct aan de manager van het FSSC en hebt contact met de diverse bedrijfsonderdelen.

Welkom bij VWT

Bij ons krijg je de mogelijkheid te groeien, zowel persoonlijk als inhoudelijk. Lijnen zijn kort, drempels zijn laag. Ben je ondernemend en kom je het beste tot je recht als je ruimte krijgt? Dan zit je bij ons op je plek. We belonen je met onze solide arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Je krijgt de kans om aan mooie baanbrekende projecten te werken waar jij een belangrijke rol in speelt;
  • Een marktconform bruto maandsalaris op basis van kennis/ervaring en een 38 -urige werkweek en 25 vakantiedagen; 
  • Een mobiele telefoon en laptop;
  • Een goed pensioen en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Diverse trainingen en opleidingen via onze VWT Academy;
  • Mogelijkheid tot persoonlijke groei met een gedegen begeleiding, waarbij ondernemerschap de ruimte krijgt;
  • Gunstige personeelskortingen op onder andere je fitnessabonnement, tanken en telefoon abonnement; 
  • Kennis uitwisselen en netwerken bij Jong VolkerWessels;
  • Gezelligheid! Bootcampen met collega’s of liever een borrel op de vrijdagmiddag?

 Solliciteer snel via de "Solliciteer" button of neem contact op met onze recruiter Hedica Pol.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Salaris Administratie, ICT/Communicatie/Media, Financieel Medewerker